Gaven til værten

Lige nu fri fragt

At have en lille gave med, når du er inviteret til middag, er en god skik og en tradition, vi hos Georg Jensen Damask gerne vil bevare. Derfor får du lige nu og frem til søndag fri fragt uanset størrelsen på dit køb. Forkæl værten med Noble Botnaics, et eksklusivt håndplejesæt med bomuldsekstrakt, eller elegante viskestykker med renæssancemotiv.
_Alt_text

Gaveideer

Forkæl brudeparret

At lykønske brudeparret med lækkert sengetøj er en ældgammel skik og hos Georg Jensen Damask bevarer vi gerne traditionen.
Sengesættet Facet er klassisk damaskvævet sengetøj med et enkelt geometrisk mønster, mens Original Stripe er damaskvævet i et stribet mønster inspireret af klassiske tekstiler til soveværelset. Se de mange gaveideer til brudeparret og husk, vi pakker altid dine gaver fint ind.
_Alt_text

Inspiration

It’s all blue

Den nye Georg Jensen Damask-farve Bright Blue går på tværs af kollektion, så du finder den klare himmelske farve på både håndklæder, viskestykker, lagner og sengetøj. Match med Light Blue, hvis du vil gå helhjertet ind på blå._Alt_text

En moderne fortolkning af Christian 4.s pragtdug

Banquet

Når Christian 4. i 1620’erne inviterede til middag på Rosenborg Slot, krævede det en særlig pragtdug, der kunne være samlingspunkt for det gode måltid og den festlige stund. Dugen havde motiv af elementer fra renæssancemåltidet og ikke mindst et indvævet Christian 4.-monogram. Nu lancerer Georg Jensen Damask en moderne fortolkning af den historiske dug i farverne Pale Yellow og Soft Rose samt matchende servietter og viskestykker.

Inspiration

_Alt_text

NYHEDSBREV

Få inspiration og nyheder

Modtag mails med nyheder, invitationer og inspiration. Som modtager af Georg Jensen Damasks nyhedsmail bliver du løbende opdateret om nyt design, events og eksklusive tilbud.

Jeg er interesseret i:

Du kan altid afmelde vores nyhedsbrev

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

@georgjensendamask

_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text