Alle håndklæder

NYHED

Babyhåndklæder

Kombinér med

Nyhed Noble Botanics

Se alle

Håndklæder

Se alle

Vaskeklude

Forkælelse for fødderne

Kombinér med bademåtter

Alle håndklæder

Håndklæder til hele familien

Vores lækre frottéhåndklæder fås i en række tidløse farver, som du nemt kan mixe og matche, indtil du finder din yndlingskombination. Gå på opdagelse i vores store udvalg og mærk glæden ved et håndklæde, der kombinerer funktionalitet, kvalitet og godt design.

Håndklæder i forskellige farvevarianter og design gør det muligt at indrette badeværelset i tråd med resten af hjemmet eller markere skift i årstider med mørke eller lyse nuancer. Den kendte damaskkvalitet sikrer dig særlige tørreegenskaber, der holder til hele familiens daglige brug. Kollektionens store udvalg gør det muligt at mixe og matche håndklæder på kryds og tværs eller strømline i helt samme farve – uanset hvilken stil, du går efter, er du sikret håndklæder, der kombinerer æstetik og funktionalitet. Forkæl hele familien med bløde og tykke håndklæder, som kun bliver bedre med tiden.

 

Fornyelse til badeværelset


Vi tilbringer meget tid på badeværelset hver dag. Det er ofte her dagen indledes, og her den slutter. Derfor er det essentielt, at rummet både er funktionelt og behageligt at opholde sig i. Heldigvis behøver det ikke at kræve en totalrenovering at forandre udtrykket på badeværelset. Sommetider kan små justeringer være nok til at ændre helhedsbilledet. Og i den forbindelse er badeværelsets faste elementer et godt sted at starte. De fleste har håndklæder hængende fremme, og en hurtig udskiftning af disse kan nemt pifte rummet op. Gå for eksempel efter håndklæder i grønne, brune og blå nuancer, hvis du vil invitere naturen inden for og skabe en lindrende wellness-oase. Er du derimod mere til pasteller, kan du gå efter afdæmpede rosa eller blågrå farver. Uanset hvad du foretrækker lige nu, kan du altid udskifte håndklæderne, når badeværelset skal bruge et løft igen. Husk at planter, lys og blomster skaber liv og balance på badeværelset.

Giv dig selv tid på badeværelset og lad spastemningen brede sig. Vores kollektion af lækre tekstiler til badeværelset omfavner dig og giver dig følelsen af velvære – og kan desuden nemt matches med kollektionens øvrige badehåndklæder, gæstehåndklæder, vaskeklude og bademåtter.

 

Et håndklædes formål


Et håndklædes vigtigste opgave er først og fremmest at suge det vand, der afgives efter bad eller håndvask. Og de bedste håndklæder er dem, der formår at absorbere vandet hurtigt i stedet for blot at skubbe det rundt på kroppen. Vores lækre badehåndklæder af frotté med gode tørreegenskaber er hverdagsluksus, som kun bliver bedre med tiden. Den egyptiske bomuld sikrer dig en blød og effektiv frottering i mange år. Og udover de praktiske egenskaber er håndklæderne naturligvis også designet i tidløse farver, som tilfører stil til badeværelses – år efter år.

 

Vask og pleje


Alle vores frottéhåndklæder er kendetegnet ved enestående tørreegenskaber, som kun bliver bedre jo mere, de bruges. Vil du passe ekstra godt på dine håndklæder, anbefaler vi, at du lægger dem i blød i koldt vand i 1 time, før de vaskes første gang. Efter iblødsætningen vaskes håndklæderne ved 60 grader. Dermed opnår du de bedste tørreegenskaber fra start, og proceduren medvirker samtidig til at løkkerne låser sig, hvilket minimerer risikoen for trådudtræk. Undgå dog at bruge skyllemiddel, når du vasker dine håndklæder, da skyllemidlet danner en hinde rundt om fibrene, hvilket medfører at tørreevnen reduceres.