_Alt text

NYHED

Poetisk børnekollektion

Foråret spirer, dyreungerne vågner og solen bryder frem. Forest er en klassisk børnekollektion af jacquardvævede tekstiler i økologisk bomuld med et motiv af træer, dådyr og kaniner diskret vævet ind i tekstilet. Motivet er hentet fra en 1800-tals gobelin fundet i Georg Jensen Damasks arkiver.

Forest Www4
FOREST

Til nat og dag

Nyheder

Forest-sengesæt til børn i alle aldre gør det indbydende at hoppe til køjs. Sengesættet er vævet i 100 % økologisk bomuld, det har motiver af træer, dådyr og kaniner vævet ind i tekstilet og fås i farverne Clear Blue og Misty Yellow. Sengetøjet fås desuden i voksenstørrelse. Kollektionen indeholder også et quiltet tæppe, der er blødt at lege på for de mindste. Tæppet har det karakteristiske Georg Jensen Damask-børnelogo broderet i det ene hjørne og er som resten af kollektionen vævet i økologisk bomuld. Ps. Køber du som gave, pakker vi pænt ind.
_Alt text
_Alt_text

FOREST

Blødt klædt på

Til stille morgener og fredelige nætter. I Forest-kollektionen finder du pyjamassæt til børn i de to farver Misty Yellow og Clear Blue, vævet i økologisk bomuld og med to lommer. Blødt nattøj, der gør nemt at skifte fra dag til nat. Når du køber en pyjamas eller en natskjorte fra Georg Jensens Damask loungewear-kollektion, kan du få broderet dine initialer eller dit navn på brystet.

_Alt_text

BRODERI

Personlig pyjamas

Sætter du broderi på en børnepyjamas kan bruge op til otte tegn. Så kan der både stå Valdemar, Ellinor eller Max.
Du kan være kreativ med bogstaverne og skrive alt fra kat til hus, men du kan også være klassisk og vælge de bogstaver, der er dine. Når du først har sat dine initialer på, bliver sættet dit for altid. Den tanke kan vi godt lide.
PS. Når du køber en broderet pyjamas, kan sættet ikke byttes, men det håber vi heller ikke, du får lyst til. Køber du en pyjamas i gave, pakker vi den pænt ind.