Gør din pyjamas personlig

Skal dit nattøj være ekstra personligt, broderer vi gerne bogstaver på. Nederst på ærmet til de voksne og på brystet til børn. Vi kan brodere med seks farver, der enten går med eller står i kontrast til farven på din pyjamas.

_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text

Sætter du broderi på en voksen pyjamas, har du fire tegn at gøre godt med (inklusiv evt. punktum), imens du på en børnepyjamas kan bruge op til otte tegn. Så kan der både stå Valdemar, Ellinor eller Max.
Du kan være kreativ med bogstaverne og skrive alt fra kat til hus, men du kan også være klassisk og vælge de bogstaver, der er dine. Når du først har sat dine initialer på, bliver sættet dit for altid. Den tanke kan vi godt lide.
PS. Når du køber en broderet pyjamas, kan sættet ikke byttes, men det håber vi heller ikke, du får lyst til. Køber du en pyjamas i gave, pakker vi den pænt ind.

 

 

 

 

Forside5
PERSONLIGT DESIGN

Navnehåndklæder

Sæt ord på håndklædet

Få dit navn vævet ind i dit Terry-badehåndklæde, eller giv et personligt håndklæde med navn til en, du holder af. Håndklæderne er vævet af 100 % bomuld og fås i farverne Rosa og Grey. Har du lyst, kan du afslutte navnet med et hjerte eller du kan skrive et årstal i stedet. Måske dit fødselsår eller det år, I blev gift? Du kan også skrive Skovly, hvis håndklædet hører til i dit sommerhus. Navnehåndklædet er en oplagt gaveidé. Vi væver navnehåndklæder tre gange om året. Læg din bestilling inden d. 21. juli 2024 og få håndklæderne leveret i november.