Loungewear

Personligt design

Gør din pyjamas personlig

Udforsk

Loungewear til børn

Kombinér med

Smukt og blødt sengetøj

Loungewear

Nattøj til kvinder og børn
Til både kvinder og børn findes en pyjamas, en skjortekjole og shorts, og til babyer indeholder kollektionen en pyjamasheldragt med praktisk knapåbning langs benene. Vores loungewear er vævet af 100 % bomuld i økologisk percalevævning samt i det damaskvævede Facet-mønster – et af vores mest populære designs til sengen.

 

Blødt og åndbart
Brug vores loungewear på dage, hvor påklædningen skal være afslappet og behagelig derhjemme, men hvor du samtidig gerne vil føle dig elegant, eller brug kollektionens dele som blødt nattøj, der understøtter den vigtige nattesøvn – både for voksne og børn. Bomuldskvaliteten er både let og åndbar og derfor helt ideel at sove i.

 

Kimonoer og badekåber
Vores kimonoer og badekåber er perfekte efter badet eller bare som rar og afslappet beklædning i weekenden for både voksne og børn. Både vores hørkimonoer og badekåber i bomuldsfrotté er gode til strandturen efter et havdyp. De er vævet af bløde, naturlige materialer, som både er komfortable og har et elegant udtryk.

 

Smuk og personlig gave
En pyjamas, en natskjorte, en smuk kimono eller en blød badekåbe er en personlig og luksuriøs gave, som skaber glæde hos modtageren i lang tid efter modtagelsen. Loungewear er en skøn gave til både børn og voksne – der passer til alle anledninger.