• 60 dage bytteret
  • Bytteret i 13 butikker
  • Fri fragt ved køb over 600 kr.
  • Levering 1-2 dage
Choose language

Puk Lippmann

Puk Lippmann er uddannet væver hos Vibeke Klint fra 1967 til 1970. Puk Lippmann væver både brugstekstiler og unikaarbejder , og designer også industritekstiler. Puk Lippmann har modtaget en lang række priser og legater gennem årene og har udstillet i både ind- og udland.

Læs mere om Puk Lippmann

”Jeg tager del i videre-udviklingen af den danske vævetradition, for at fastholde den betydning håndværket har for det blivende værk i rummet og i arkitekturen. Jeg betragter kunsthåndværket som en bunden og praktisk disciplin, et håndværk ligesåvel som en kunst. Mine arbejder er altid betinget af tekstilets formål. De vokser ud af de forskellige materialer og teknikker jeg vælger i forhold til formålet”,udtaler Puk Lippmann

Tidligere har Georg Jensen Damask arbejdet sammen med Puk Lippmann omkring vævning af tekstil til bispekåber til Ribe Domkirke, og nu er det så blevet til to designs i Damaskkollektionen    - nemlig de håndvævede viskestykker PUK og sengetøjet DOTS.

Puk Lippmann's hjemmeside
GEORG JENSEN DAMASK

Traditionen med at samarbejde med Danmarks allerbedste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kollektion af damaskduge, løbere, dækkeservietter, sengetøj, frotté, viskestykker og andet boligtilbehør – selvfølgelig med udspring i de forskellige designeres individuelle inspiration og stil.

I 2000 modtog vi Kongelig Hofleverandør prædikatet. Udnævnelsen fulgte efter mange års samarbejde med det danske kongehus om blandt andet den specialdesignede damaskdug til Hendes Majestæt Dronning Margrethe II af Danmark & Hans Kongelige Højhed Prins Henriks Sølvbryllup i 1992.

Georg Jensen Damask har hovedsæde i Kolding.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os