Vælg sprog
DAMAVASK
Før musen henover billedet for at zoome
DAMAVASK
DAMAVASK

DAMAVASK

DKK 130,00
   På lager
Antal
DAMAVASK

Et specialvaskemiddel af højeste kvalitet til bomuldsprodukter. DAMAVASK er specialudviklet af Georg Jensen Damask og hjælper med at bevare og klare farverne på alt fra duge og viskestykker til sengelinned og lagner i bomuld.

Hvis nye bomuldsprodukter vaskes med DAMAVASK fra første vask, vil farven og klarheden blive bevaret, selv efter mange ture i vaskemaskinen. Har du et bomuldsprodukt, der med tiden er blevet gråligt, forvasket eller har mistet sin glans, kan DAMAVASK i et vist omfang genskabe den oprindelige farve ved gentagen brug. Flere gode råd omkring vask af bomuld er beskrevet ved de enkelte produkter.

DAMAVASK er ikke tilsat parfume, farvestoffer eller optisk hvidt. En flaske indeholder 750 ml og rækker til ca. 40 maskinvaske.

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.