Damaskvævede juleservietter

En dekorativ stofserviet

En juleserviet i hør eller damaskvævet stof fra Georg Jensen Damask er et smukt supplement til borddækningen igennem december og til julebordet juleaften. Der findes flere forskellige varianter af julestofservietter, som alle passer godt til både julemiddagen og til julehygge med venner og familie.

 

Enkle røde servietter

Klassiske stofservietter som Plain, der er twillvævet i 100 % hør, og Damask-servietten vævet i 100% dobbelttvundet kæmmet bomuld, bliver julefavoritter, når du vælger dem i julefarver. En rød juleserviet gør dit julebord smukt og stemningsfuldt, de grønne juleservietter sender tankerne mod granskoven og vores gamle København, mens de hvide stofservietter er til dig, der gerne vil gøre julebordet højtideligt og elegant.

 

Dæk op til december

Om du bare er dig, om I er to eller en hel familie, der skal spise, er det værd at bevare ritualerne om det gode måltid. At dække op til jul er en vigtig tradition, det gælder også i december, hvor højtiden blander sig med daglige rutiner. Georg Jensen Damasks juleservietter lægger op til gode stunder omkring bordet, også når det bare er en enkelt småkage, en skål med appelsiner eller en portion risengrød, der serveres.

 

Servietter til din juledug

Når julebordet skal dækkes, kan du vælge klassiske stofservietter, der matcher din dug eller mikse julefarverne for et moderne udtryk. Har du en damaskvævet juledug med julemotiv fra Georg Jensen Damask, kan du vælge damaskvævede servietter i samme julefarve eller gå med en juleserviet i hør. At dække bordet med servietter i stof er en klassisk skik. Brug de røde juleservietter til hverdag gennem hele december eller som en fin detalje på julebordet.