Damaskvævede juledækkeservietter

En klassisk dækkeserviet til jul

En juledækkeserviet fra Georg Jensen Damask er ideel til kolde decemberdage.   Juledækkeservietten findes i to varianter. Hvor Christmas er en damaskvævet dækkeserviet i 100 % dobbelttvundet kæmmet bomuld, er Christmas Rustic damaskvævet i 50 % hør og 50 % bomuld.  Dækkeservietterne er pæne og praktiske i brug og fås i flere fine julefarver.

 

Ikonisk juledesign

Juledækkeservietterne Christmas og Christmas Rustic har et smukt damaskvævet julemotiv af flettede julehjerter og stiliserede grankviste, et mønster, der er designet i 1975 af væver og tekstildesigner Bodil Bødtker-Næss, der var med i inderkredsen af tekstilkunstnere omkring Georg Jensen Damasks væverier. Det ikoniske juledesign, der er elsket af generationer, er gennemgående i en større damaskvævet julekollektion, der foruden de to varianter af juledækkeservietter indeholder juledug, bordløber, viskestykker og juletræstæppe.

 

Dæk op til december

Om du bare er dig, om I er to eller en hel familie. At dække op til jul er en vigtig tradition, og det gælder også på de kolde dage i december, hvor højtiden blander sig med daglige rutiner. Georg Jensen Damasks juledækkeservietter lægger op til gode stunder omkring bordet og kan fint suppleres med et stearinlys og stofservietter i en smuk julefarve. Hos Georg Jensen Damask værdsætter vi ritualerne omkring det gode måltid – også i december.

 

Dækkeservietter i julefarver

Georg Jensen Damasks klassiske, røde juledækkeservietter er til dig, der holder på traditionerne og gerne vil have, at julen skal være rød. Julefarven Deep Red er varm og nostalgisk og gør øjeblikkeligt dit julebord smukt og stemningsfuldt. De grønne juledækkeservietter sender tankerne mod granskoven og vores gamle København, mens en lys grå julefarve er det rigtige valg til minimalisten, der gerne vil hædre julen diskret og elegant. Du kan også få juledækkeservietter i to farvevarianter med guld.