Damaskvævet december: Julekalender og julesok til gaver

En klassisk julekalender

En julekalender med 24 små gaver er en hyggelig skik og hænger du pakkerne på en vatteret julekalender syet af satinvævet stof er den tilmed stemningsfuld at se på. Georg Jensen Damasks lysegrå julekalender Christmas er vævet i 100 % hør og har små broderede hjerter og tallene fra 1-24. Ved hver dato sidder en lille metalring, hvor kalendergaven kan hægtes på. Den damaskvævede julekalender har to stropper, så den nemt kan hænges op, smukt og dekorativ.

 

Damaskvævet julesok

Forventningsglæden er den bedste, og julesokken Christmas, satinvævet af 100 % hør med små broderede hjerter og et diskret Georg Jensen Damask-logo, er tilmed pæn at se på. Vatteret, monokrom og minimalistisk med dirket motiv. Læg små gaver i julesokken hver dag i december og oplev, hvordan julehyggen spreder sig. Julesokken er den moderne variant af en traditionel julesok.

 

Pynt op til jul

At gøre klar til jul handler ikke kun om stjerner og håndklippet julepynt, men om at lade julestemningen sænke sig i alle rum. En julekalender eller en julesok med julemotiv fra Georg Jensen Damask er med til at markere, at december er over os og at julen er på vej. Juletilbehør i damask- eller satinvævet tekstil er elsket på tværs af generationer og en julekalender eller julesok i vil med nænsom opbevaring kunne gå i arv.

 

Lad pakkerne stråle

Georg Jensen Damasks julesok og julekalender Christmas findes i julefarven Light Grey, der er en lysegrå nuance, som giver julekalenderen et elegant udtryk. Kalender og sok er nemme at integrere med de farver, du ellers vil pynte op med og passer smukt ind i alle typer af indretning.