Damaskvævet julebordløber

En klassisk bordløber

En julebordløber fra Georg Jensen Damask er ideel på kolde decemberdage, som en samler til pynten på midten af bordet. Julebordløberen med klassisk julemotiv er damaskvævet i 100 % dobbelttvundet kæmmet bomuld og fås i fire fine julefarver.

 

Ikonisk juledesign

Julebordløberen Christmas har et smukt damaskvævet julemotiv af flettede julehjerter og stiliserede grankviste, et mønster, der er designet i 1975 af væver og tekstildesigner Bodil Bødtker-Næss, der var med i inderkredsen af tekstilkunstnere omkring Georg Jensen Damasks væverier i 1970’erne. Det ikoniske juledesign, der er elsket af generationer, er gennemgående i en større damaskvævet julekollektion, der foruden julebordløberen indeholder juledug, juledækkeservietter juleviskestykker og juletræstæppe.

 

Dæk op i december med en julebordløber

Hos Georg Jensen Damask værdsætter vi ritualerne omkring det gode måltid. At dække op til jul er en vigtig tradition, og det gælder også på dagene i december, hvor højtiden blander sig med daglige rutiner. Georg Jensen Damasks julebordløber lægger ikke bare op til gode stunder omkring bordet, men også til et bord, der står smukt, når det ikke er i brug. Bordløberen med julemotiv kan med fordel suppleres med stearinlys og stofservietter i en smuk julefarve.

 

Bordløbere i julefarver

Georg Jensen Damasks klassiske, røde julebordløber er til dig, der holder på traditionerne og gerne vil have, at julen skal være rød. Julefarven Deep Red er varm og nostalgisk og gør øjeblikkeligt dit julebord smukt og stemningsfuldt. Den grønne julebordløber sender tankerne mod granskoven og vores gamle København, mens en lys grå julefarve er det rigtige valg til minimalisten, der gerne vil hædre julen diskret og elegant. Du kan også få julebordløberen i en farvevariant med guld.