Håndklæde med navn

Sæt navn på håndklædet

Håndklæde med navn

Få dit navn vævet ind i et blødt badehåndklæde eller giv personlige navnehåndklæder til familien eller andre, du holder af. Georg Jensen Damask har vævet frottéhåndklæder med navne siden 1960. Det har vi, fordi et personligt håndklæde med navn i en blød kvalitet er både praktisk og rart. Damask Terry navnehåndklæde er vævet i 100 % dobbelttvunden kæmmet bomuld og fås i farverne Rosa og Grey.

 

Personlige håndklæder

Det lyserøde håndklæde med navn og det grå håndklæde med navn er begge gode gaveideer. Eller du kan give et håndklæde med bogstav. Bogstavhåndklædet kan købes online hele året. Derudover har Georg Jensen Damask udvidet sortimentet med en række håndklæder med faste budskaber, et håndklæde til mor, et håndklæde til far og et håndklæde til studenten. Alle navne eller ord er indvævet i badehåndklædet og fås i størrelsen 70x140 cm.

 

Den oplagte gave

Siden Georg Jensen Damasks første lancering er navnefrotté blevet en designfavorit, som mange husker og selv har haft. Med tiden har vi oplevet, at navnehåndklædet også er blevet en populær gaveidé. Et kvalitetshåndklæde med et valgfrit navn eller et årstal er en personlig gave, som kan følge modtageren i mange år. Navnehåndklæder og bogstavhåndklæder er oplagte som fødselsdagsgave og håndklæderne med indvævet mor og far er ideelle til Mors dag og Fars dag.

 

Bestilling af navnehåndklæder

Unikke håndklæder med navn væves på ordre eller on demand. Uanset om du vælger at få indvævet dit eget navn eller navnet på dit barn, din båd eller dit sommerhus. Georg Jensen Damask sætter væven i gang og væver unikke navnehåndklæder tre gange om året. Hvert håndklæde med navn væves enkeltvis i samme gode kvalitet, som vores øvrige håndklæder.

Bemærk: Vi hæver betalingen umiddelbart efter ordreafgivelsen, da håndklædet er unikt og produceres specielt til dig. Navnehåndklæder kan af samme grund ikke byttes eller returneres.

Bogstav håndklæder, mor håndklæder, far håndklæder og håndklæder med GJD logo kan du købe med det samme.