Sæt navn på håndklædet

Håndklæde med navn

Få dit navn vævet ind i et blødt badehåndklæde eller giv personlige navnehåndklæder til familien eller andre, du holder af. Georg Jensen Damask har vævet frottéhåndklæder med navne siden 1960. Det har vi, fordi et personligt håndklæde med navn i en blød kvalitet er både praktisk og rart. Damask Terry-navnehåndklædet er vævet i 100 % dobbelttvunden kæmmet bomuld og fås i farven Grey.

 

Personlige håndklæder

Det grå håndklæde med navn er en god gaveidé. Eller du kan give et håndklæde med bogstav. Bogstavhåndklædet kan købes online hele året. Derudover har Georg Jensen Damask udvidet sortimentet med en række håndklæder med faste budskaber, et håndklæde til mor, et håndklæde til far og et håndklæde til studenten. Navnet er indvævet i et badehåndklæde, der måler 70x140 cm.

 

Den oplagte gave

Siden Georg Jensen Damasks første lancering er navnefrotté blevet en designfavorit, som mange husker og selv har haft. Med tiden har vi oplevet, at navnehåndklædet også er blevet en populær gaveidé. Et kvalitetshåndklæde med navn er en personlig gave, som kan følge modtageren i mange år. Navnehåndklæder og bogstavhåndklæder er oplagte som fødselsdagsgave og håndklæderne med indvævet mor og far er ideelle til Mors dag og Fars dag.

 

Bestilling af navnehåndklæder

Unikke håndklæder med navn væves på ordre/on demand. Georg Jensen Damask sætter væven i gang og væver unikke navnehåndklæder tre gange om året. Hvert håndklæde med navn væves enkeltvis i samme gode kvalitet, som vores øvrige håndklæder.

Bemærk: Vi hæver betalingen umiddelbart efter ordreafgivelsen, da håndklædet er unikt og produceres specielt til dig. Navnehåndklæder kan af samme grund ikke byttes eller returneres.

Bogstav håndklæder, mor håndklæder, far håndklæder og håndklæder med GJD logo kan du købe med det samme.