Vaskeklude

Kombinér med

Badehåndklæder

Kombinér med

Håndklæder

Vaskeklude i bomuldsfrotté til ansigt og krop

Skønne vaskeklude i bomuldsfrotté er populære klassikere, der sikrer velvære for krop og sjæl. Vaskekludenes lækre kvalitet giver dem enestående tørreegenskaber og en blødhed, der føles mild og nænsom mod huden, og er en praktisk hverdagsluksus, som især bruges til at vaske ansigtet og kroppen - for eksempel som en rendyrket luksus i morgenstundens rutiner.

 

I vores kollektion finder du vaskeklude i mange forskellige farver, som nemt kan tilpasses indretningen og kollektionens øvrige frottéhåndklæder, gæstehåndklæder, badehåndklæder og bademåtter, så der skabes en rød tråd i badeværelsets tekstiler.


Blid og nænsom velvære

Vores bløde vaskeklude er vævet i den velkendte damaskkvalitet, du kender fra vores frottékollektion. Den tykke frotté gør vaskekludene behagelige at røre ved og er oplagte til dem som ønsker en blød og nænsom klud. Udover at have mange praktiske egenskaber udmærker vaskekludene sig også med en lang holdbarhed og kan hurtigt vaskes og genbruges mange gange – faktisk bliver vaskekludenes tørreegenskaber kun bedre, jo mere de bruges. En praktisk hverdagsluksus, der er holdbar – både i design og levetid.

 

Et godt tip


Vaskekludene er først og fremmest praktiske i hverdagen, men de kan også nemt bruges som en ekstra lille luksus på badeværelset ved særlige anledninger. Du kan for eksempel rulle vaskekludene dekorativt i en kurv og anvende dem som individuelle gæstehåndklæder næste gang, du har inviteret venner eller familie til middag. En lille detalje som man kender det fra hotel- eller spaophold og som dine gæster med sikkerhed vil sætte pris på. Vaskekludene er desuden også veloplagte som en betænksom gave. Brug dem for eksempel som et alternativ til buketten næste gang du er inviteret til middag.

Vaskekludene er prydet med et indvævet Georg Jensen Damask-logo som en ekstra stilfuld detalje i designet.

 

Vaske og pleje af dine vaskeklude


Vi anbefaler altid, at du starter med at lægge dine nye vaskeklude i blød i koldt vand i ca. 1 time, inden de vaskes første gang. Efter iblødsætningen vasker du vaskekludene ved 60°C. På den måde sikrer du dig, at dine vaskeklude har den bedste tørreevne fra start. Denne procedure vil ligeledes få løkkerne til at låse sig sammen, hvilket minimerer risikoen for trådudtræk. Vi fraråder desuden altid at bruge skyllemiddel, når du vasker dine vaskeklude. Skyllemiddel lægger en hinde om fibrene, hvilket medvirker til at tørreevnen reduceres.