Bademåtter

Kombinér med

Badehåndklæder

Bademåtter

Forkælelse for fødderne

Et blødt underlag til badeværelset er uundværligt, når vand skal suges op efter badet, men også om morgenen, hvor badeværelsesgulvet hurtigt kan føles koldt og ubehageligt at stå på. De fleste kender følelsen af at stå ud på et koldt badeværelsesgulv efter et varmt bad, mens vandet driver af kroppen, inden man kan nå at få tørret det væk. Med en bademåtte i 100% bomuldsfrotté er det altid blødt og behageligt at træde ud af badet. Samtidig sørger bademåttens eksklusive kvalitet for at alt vand hurtigt suges op, så badeværelsesgulvet ikke efterlades glat og vådt. På den måde er badeværelset hurtigt klar til at tage imod den næste, der står klar til at benytte det. Udover at bidrage med skøn velvære er en bademåtte også et elegant element i indretningen. Vores bademåtter fås i tidløse farver, som nemt kan kombineres med kollektionens mange frottéhåndklæder for et smukt helhedsindtryk på badeværelset. Gør badrutinen mere komfortabel og forkæl dig selv og dine fødder med den blødeste hverdagsluksus, som kun bliver bedre med tiden.

 

Stil på badeværelset

Bademåtter er måske ikke det første, man tænker på, når man står overfor at skulle indrette sit badeværelse. Men faktisk kan en bademåtte have stor indflydelse på atmosfæren i rummet. I vores kollektion finder du et skønt udvalg af elegante bademåtter i stilfulde farver, som både besidder praktiske egenskaber og samtidig bidrager flot til indretningen på badeværelset. Alle bademåtterne er afdæmpede og elegante i udtrykket, hvilket gør det nemt at matche dem med badeværelsets øvrige håndklæder, gæstehåndlæder, badehåndklæder og vaskeklude, så rummet fremstår harmonisk og elegant. En bademåtte er en stilfuld tilføjelse til badeværelset, som hurtigt kan udskiftes i takt med, at din personlige stil ændrer sig, eller sæsonen skifter. Skab for eksempel kontrast med en mørk farve eller lad rummet lyse op med en helt hvid. Bademåtterne er desuden prydet med et indvævet logo som et dekorativt prik over i’et i det elegante design. Ganske enkelt – praktisk og stilren hverdagsluksus, som hurtigt bliver en uundværlig del af badeværelsets tekstiler.

 

Vask og pleje

Bademåttens fornemmeste opgave er at suge alt det vand, der uundgåeligt lander på gulvet efter, du har været i bad. Og de bedste bademåtter er dem, der har særligt gode sugeevner og som absorberer vandet hurtigt, så gulvet ikke bliver vådt. Vil du sikre dig at din bademåtte har de mest optimale tørreegenskaber fra start, anbefaler vi, som med alt vores frotté, at du lægger den i blød i koldt vand i ca. 1 time. Herefter vaskes bademåtten ved 60°C. Vi anbefaler dog, at du undgår at benytte skyllemiddel, når du vasker bademåtten, da dette danner en hinde rundt om fibrene og medfører, at tørreevnen reduceres. Ved at følge denne anvisning sikrer du dig den bedste tørreevne – og proceduren medvirker desuden også til, at løkkerne låser sig sammen, hvilket minimerer risikoen for trådudtræk.