Håndklæde med bogstav

Personligt håndklæde

Få indvævet et navn på et håndklæde

Forkæl en du holder af

Smukt indpakkede pakker

Håndklæde med bogstav

Den personlige gaveidé


Uanset om navnet starter med A, B eller C, har vi et håndklæde, der passer til. Perfekt til familien, der ønsker sig hvert sit håndklæde eller til dig, der vil forkæles med dit eget personlige design. Alle navne er indvævet i et badehåndklæde, som fås i to smukke farvekombinationer, Grey og Rose, i størrelsen 70x140 cm.

 

Kasper, Julie eller Helle?


Navnehåndklæderne blev første gang introduceret som en del af vores kollektion tilbage i 1970. Succesen har været stor, og siden navnehåndklædet blev lanceret, har det opnået klassikerstatus i kollektionen. Med sin fantastiske bomuldskvalitet og sit enkle design, er bogstavhåndklædet en dekorativ tilføjelse til badeværelset og en skøn luksus efter badet. Med tiden har vi erfaret, at navnehåndklædet er en særdeles populær gaveidé, som ofte gives for at markere livets særlige begivenheder såsom bryllupper, dimissioner og fødselsdage. Det samme gælder for et kvalitetshåndklæde med indvævet bogstav. Et personligt håndklæde, som kan sprede glæde i mange år frem og minde modtageren om en ganske særlig tid. Håndklædet væves i 100 % bomuld, som både sikrer en blød og slidstærk kvalitet, som holder sig smukt i mange år fremover.

Grundet navnehåndklædets store succes har vi med tiden udvidet sortimentet, så kollektionen også indeholder versioner med enkelte bogstaver. Det indvævede bogstav kan både stå for navnet på en person, en virksomhed eller måske et husdyr – det er kun fantasien, der sætter grænser. Uanset om navnehåndklædet skal bruges som gave til en særlig person, eller om det skal bruges som ren selvforkælelse, er du sikret et blødt og lækkert design. Giv det som en gave til ham eller hende, der sætter pris på godt design med en lille, stilfuld detalje – eller skab orden i familiens håndklæder med individuelle kendetegn.