Fladt lagen

Hverdagsluksus til sengetid


Lagner er en vigtig del af vores sovekomfort, og derfor er det ikke helt uvæsentligt, hvad man vælger, når soveværelsets tekstiler skal fornyes. Et krøllet, rodet lagen kan hurtigt forstyrre søvnen og være til stor irritation i løbet af natten. I vores kollektion finder du et eksklusivt udvalg af skønne lagner, der pynter i soveværelset og hjælper en god nattesøvn på vej. Alle vores lagner er solide og lærredsvævede, hvilket øger stabiliteten, og medfører at de bliver, hvor de skal – hele natten. Blød og komfortabel hverdagsluksus, der tager sig elegant ud i soveværelset, fordi det altid ligger pænt på sengen.

 

Almindelige lagner


Et almindeligt lagen, også kaldet et fladlagen eller et plain-lagen, er et fladt lagen, som typisk bliver brugt til senge med stel, hvor man har mulighed for at folde og gemme enderne ned i sengestellet. Med et almindeligt lagen får sengen et eksklusivt og luksuriøst udtryk, mens lærredsvævningen sikrer en høj slidstyrke. I kollektionen finder du et udvalg af almindelige lagner i flere forskellige farver og størrelser. Vælg for eksempel et mørkeblåt lagen, hvis du drømmer om at skabe ro og dybde i soveværelset eller gå med et tidløst platinfarvet lagen, som matcher mange forskellige sengetøj og sengetæpper. Du kan naturligvis også vælge det stilfulde mørkegrå lagen, som tilfører et sofistikeret udtryk til soveværelset og skaber en flot kontrast til sengetøj i lyse farver. I kollektionen finder du også det klassiske hvide lagen – et sikkert valg i ethvert soveværelse. Smukt og enkelt design, der fuldender følelsen af luksus i soveværelset.

 

Find det helt rigtige lagen


Gå på opdagelse i kollektionen og find det lagen, der passer præcis til din seng – uanset om det gælder dobbeltsengen eller enkeltsengen. Er du på udkig efter et babylagen til familiens mindste, finder du også fladlagnet i størrelse 100 x 160 cm til vuggen eller tremmesengen. Det hvide babylagen er vævet i samme eksklusive kvalitet, som den øvrige kollektion af lagner og fuldender følelsen af luksus i børneværelset.
Har du en madras i en størrelse, der ikke matcher lagnerne i vores standardkollektionen? Vi syr gerne dit nye lagen på specialmål. Send en mail til gjd@damask.dk – så finder vi sammen en løsning og pris.