Lagen til boxmadras

Sov sødt – og blød


Vi tilbringer mange timer i soveværelset, og derfor bør rummet også være indrettet, så det skaber rammerne om afslapning og ro. Selvom lagnet ikke altid er synligt, spiller det en særdeles vigtig rolle for en god søvnoplevelse. Lagnet er, ligesom sengetøjet, i direkte kontakt med kroppen gennem hele natten, og derfor er det essentielt, at det kan holde til den gradvise slitage. Samtidig skal det være blødt og behageligt at ligge på med en pasform, der sikrer, at det bliver, hvor det skal.

 

Lagner til boksmadrassen


I kollektionen finder du, foruden almindelige lagner og lagner til topmadrassen, også faconsyede lagner til din boxmadras. Elastikkerne i hjørnerne sikrer, at lagnet er holdt fast samtidig med, at det fremstår flot og glat. Skabt i samme solide og lærredsvævede kvalitet, som resten af lagenkollektionen, hvilket betyder, at det bliver, hvor det skal – hele natten. Lærredsvævningen sikrer en høj slidstyrke, og da garnet er farvet inden selve vævningen, opnås den bedste farveægthed, så lagnet holder sig smukt vask efter vask.

Hos Georg Jensen Damask finder du faconsyede lagner til boksmadrassen i to ’højder’ – 25 cm og 35 cm – der svarer til højden på madrassen. Det er ofte forskelligt, hvordan vores kunder ønsker at bruge vores lagner, og derfor har vi flere forskellige kombinationsmuligheder. Nogle kunder bruger et boksmadraslagen sammen med et kuvertlagen, så madras og topmadras har hvert sit lagen. Her vil 25 cm i højden for mange være den rigtige størrelse (hvis det er en standard boxmadras). Andre bruger ét lagen til både boxmadras og topmadras, og her vil det typisk være 35 cm i højden, man skal gå efter.

 

Luksuslagner til soveværelset


Et eksklusivt faconsyet lagen til boksmadrassen er blød og komfortabel hverdagsluksus, som hjælper en god nattesøvn på vej. I kollektionen finder du en række elegante farver, som vil pynte i ethvert soveværelse og skabe en stilfuld baggrund for sengetøj i smukke design. Prøv for eksempel det mørkegrå lagen, der skaber en sofistikeret tyngde i rummet – eller det lidt lysere platingrå, som inviterer harmoni og ro indenfor. Du kan naturligvis også vælge det marineblå boksmadraslagen og skabe en behagelig balance eller det helt hvide lagen for et tidløst, klassisk look. Uanset hvad du vælger, er du sikret et luksuslagen i 100% lærredsvævet bomuld af højeste kvalitet. Og husk, at det faconsyede lagen både fås til dobbelt boxmadras og til enkelt boxmadras.
Har du en madras i en størrelse, der ikke matcher lagnerne i vores standardkollektionen? Vi syr gerne dit nye lagen på specialmål. Send en mail til gjd@damask.dk – så finder vi sammen en løsning og pris.