Kuvertlagen til topmadras

Kuvertlagen til topmadras

En god søvn er essentiel for vores hverdag og generelle velbefindende. Vi tilbringer mange timer i soveværelset med formålet at slappe af og lade op, og derfor er det vigtigt, at vi omgiver os med design, der kan imødekomme og facilitere vores behov. Et godt lagen der bliver, hvor det skal er sammen med kvalitetssengetøj en væsentlig del af den optimale søvnoplevelse. Er lagnet krøllet og rodet kan det irritere, virke forstyrrende og i sidste ende resultere i en afbrudt nattesøvn. I kollektionen finder du, foruden almindelige fladlagner og lagner til topmadrassen, et skønt udvalg af lækre faconsyede kuvertlagner i forskellige stilfulde farver. Alle lagner er lærredsvævede i 100% langfibret bomuld af den højeste kvalitet, så du er sikret den bedste komfort til sengetid.

 

Lagner til topmadrassen


Et kuvertlagen er et faconsyet lagen til topmadrassen. Lagnets vigtigste funktion er at beskytte topmadrassen og ligge stramt og glat uden at krølle sammen. De kuvertsyede lagner i kollektionen er designet, så de går 25 cm ind under topmadrassen og er tilpasset en højde på 8 cm. Det er ofte forskelligt, hvordan vores kunder ønsker at bruge vores lagner, og derfor har vi flere forskellige kombinationsmuligheder. Nogle vælger at kombinere kuvertlagnet med et lagen til boxmadrassen, så de to er adskilt med hvert sit lagen. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på at få et lagen i en eksklusiv kvalitet, der ligger godt på topmadrassen – hele natten.

 

Lagner i stilfulde farver


I kollektionen finder du både kuvertlagner til dobbelt topmadrassen og til enkelt topmadrassen i flere forskellige klassiske farver. Prøv for eksempel et stilfuldt gråt lagen i platin- eller mørkegrå, hvis du drømmer om at invitere elegance indenfor i soveværelset. Er du mere til ro og dybde kan du vælge den tidløse marineblå, som gør sig godt sammen med sengetøj i samme farve – eller som kontrast til et helt hvidt design. Lagnernes lærredsvævning sikrer en høj slidstyrke, og for at opnå den bedste farveægthed er garnet farvet inden selve vævningen. På den måde holder kuvertlagnet sig smukt vask efter vask.

Har du en madras i en størrelse, der ikke matcher lagnerne i vores standardkollektionen? Vi syr gerne dit nye lagen på specialmål. Mail til gjd@damask.dk – så finder vi sammen en løsning og pris.