Sengetøj

Kombinér med

Bløde lagner

Kombinér med

Sengetæpper og puder

Kombinér med

Loungewear

Udforsk

Sengetøj til børn

Sengetøj til voksne og børn

Gå på opdagelse i en eksklusiv kollektion af dynebetræk, pudebetræk og andet sengetøj, der giver et luksuriøst præg til sengen og soveværelset og hjælper en blid nattesøvn på vej takket være den enestående kvalitet.


Pude- og dynebetræk i enestående kvalitet


Smukt og blødt sengelinned fra Georg Jensen Damask fås til både voksne, junior og baby og er ren forkælelse af sanserne. Der er tænkt nøje over både kvalitet, udtryk og æstetik, og du finder forskellige designs og materialer, alt efter om du er til et rustikt udtryk eller søger hotelfølelsen med tekstiler, der er vævet med et mere blankt udtryk. Uanset hvad du foretrækker at sove i, har vi et det helt rigtige sengetøj til dig. Udforsk blandet andet Percale kollektionen i 100% bomuld, eller det populære Tripp-sengesæt designet af Bent Georg Jensen og det elegante Facet-sengesættet, der begge består af pude- og dynebetræk fremstillet i den klassiske damaskvævning - som både er behageligt at sove med, men også en smuk tilføjelse til sengen.


Kombinér dit sengetøj med lagner af høj kvalitet


For en fuldendt oplevelse anbefales det at supplere med lagner i samme høje kvalitet. Alt sengetøj er vævet i de bedste kvalitetsgarner, der inden vævning indfarves for den højeste farveægthed. Derfor bevarer Georg Jensen Damask sengetøj sin skønhed og elegance i årevis.