Vælg sprog
LAGEN til boxmadras, Str. 90 x 200 x 25 cm
Før musen henover billedet for at zoome
LAGEN til boxmadras, Str. 90 x 200 x 25 cm
LAGEN til boxmadras, Str. 90 x 200 x 25 cm
LAGEN til boxmadras, Str. 90 x 200 x 25 cm

LAGEN til boxmadras, Str. 90 x 200 x 25 cm

DKK 590,00
   På lager
Antal
Design: Georg Jensen Damask

Eksklusivt hvidt lagen til enkelt boksmadras i 100 % lærredsvævet bomuld. Blød og komfortabel hverdagsluksus, som hjælper en god nattesøvn på vej. Lagnet er faconsyet med elastik i hjørnerne og ligger altid pænt og glat på boksmadrassen. Pasformen er tilpasset en højde på 25 cm.

Kvalitet og funktionalitet har gennem århundreder været kerneværdier hos Georg Jensen Damask. Lærredsvævningen sikrer en høj slidstyrke, og vi benytter udelukkende bomuldsgarner af højeste kvalitet. Garnet farves inden selve vævningen for at opnå den bedste farveægthed, så lagnet holder sig smukt vask efter vask.

Det hvide lagen er en elegant klassiker, der fuldender følelsen af luksus i soveværelset og kan benyttes til alle sengesæt i vores kollektion. Herunder de hvide designs FACET sengetøj og WINDMILLS sengetøj.

Se alt vores lækre sengetøj lige her.  

Det faconsyede hvide lagen fås også til dobbelt boksmadras og 35 cm højde. Derudover fås samme høje kvalitet som kuvertlagen til topmadras og som fladlagen i flere standardstørrelser.Om Lagner:
  • Vævet af 100% dobbelttvundet kæmmet bomuld.

  • Vask ved 60°C. Hvide lagner tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Lagnet kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring af lagnet, da det giver et glattere resultat og er bedre for miljøet.Læs hele beskrivelse
Vis mindre
Relaterede varer
DAMAVASK
DAMAVASK DKK 130,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.