Vælg sprog
LAGEN, Str. 160 x 260
Før musen henover billedet for at zoome

LAGEN, Str. 160 x 260

DKK 490,00
   På lager
Antal
Design Georg Jensen Damask

Eksklusivt platinfarvet lagen til enkeltsengen i 100 % lærredsvævet bomuld. Blød og komfortabel hverdagsluksus, som hjælper en god nattesøvn på vej og samtidig tager sig elegant ud i soveværelset, fordi det altid ligger pænt på sengen.

Kvalitet og funktionalitet har gennem århundreder været kerneværdier hos Georg Jensen Damask. Lærredsvævningen sikrer en høj slidstyrke, og vi benytter udelukkende bomuldsgarner af højeste kvalitet. Garnet farves inden selve vævningen for at opnå den bedste farveægthed, så lagnet holder sig smukt vask efter vask.

Et lagen i farven Platin slår en let grå farvetone an, der inviterer harmoni og ro inden for i soveværelset. Farven gør sig godt i kombination med designs som FACET sengetøj i Quarts og GRID sengetøj i Oyster Grey, men står også som en raffineret kontrast til de hvide designs i vores kollektion.  

Se alt vores lækre sengetøj lige her.  

Det almindelige flade platinfarvede lagen fås også til dobbeltseng. Derudover fås samme høje kvalitet og elegante platinfarve som faconlagen til boksmadras og som kuvertlagen til topmadras i flere standardstørrelser.Om Lagner:
  • Vævet af 100% dobbelttvundet kæmmet bomuld.

  • Vask ved 60°C. Hvide lagner tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Lagnet kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring af lagnet, da det giver et glattere resultat og er bedre for miljøet.Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
DAMAVASK
DAMAVASK DKK 130,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os