Badekåber

Vores badekåber fås i flere design og er syet i velkendte materialer fra vores tekstilunivers: lækker bomuld, hør af højeste kvalitet og blød frotté, der benyttes som for i den varme variant. Ren hverdagsluksus, som bidrager med blid velvære fra morgenstunden, både på en varm sommerdag, eller når der vinterbades i minusgrader. Ren forkælelse af krop og sjæl.

 

Badekåben er et tidløst klædestykke. Et klædestykke, der hylder livet og langsomheden. I dag handler det mere end nogen sinde om at sætte tempoet ned og skabe plads til ro og harmoni i en travl hverdag. Her hjælper badekåben på vej med sit bløde væsen, der svøber kroppen i luksus og genskaber følelsen af søndag og andre stille stunder med uret indstillet på uendelig. Alle badekåber fra Georg Jensen Damask er designet, så de passer til både mænd og kvinder i kraft af et klassisk snit.

 

Den eksklusive, vaffelvævede badekåbe er en klassiker i damaskkollektionen og fås både med og uden for. Vi anbefaler varianten med frottéfor til kølige dage, hvor der er brug for en særlig varm omfavnelse. Den luksuriøse kimono i en lækker hørkvalitet har stærke referencer til fortidens vævetraditioner hos Georg Jensen Damask, hvor alt blev vævet i hør, og hørkimonoen prydes også af et broderet logo på brystet som en særlig detalje og kvalitetsstempel.

 

En kimono er både oplagt som selvforkælelse eller som en eksklusiv gave til én, du har kær. Det er en gave, der tilføjer hverdagens rutiner en følelse af luksus og forkælelse. Til Fars Dag. Til Mors Dag. Til din elskede. Til vinterbaderen. Eller til brudeparret, der holder af at omgive sig med luksus og vil nyde at kunne pakke to badekåber eller de lette udgaver i vaffelvævet bomuld i kufferten til bryllupsrejsen.