Badehåndklæder

NYHED

Noble Botanics

Kombinér med

Håndklæder

Kombinér med

Vaskeklude

Kombinér med

Kombinér med bademåtter

Følelsen af frotté

I kollektionen finder du et stort udvalg af badehåndklæder – alle sammen i tidløse farver, som nemt kan kombineres på kryds og tværs. Alle badehåndklæder er vævet i 100% bomuldsfrotté, som sikrer enestående tørreegenskaber og en afslappet spastemning på badeværelset. Oplev følelsen af ægte hverdagsluksus.

Et varmt, stort badehåndklæde er sin vægt værd i guld på de mørke, kolde vinterdage, hvor lidt ekstra pleje og blødhed er tiltrængt, inden man skal møde en ny dag. Og de bedste håndklæder er netop dem, der kan omslutte hele kroppen og absorbere vand hurtigt. Vores badehåndklæder er vævet af 100% dobbelt-tvundne, kæmmede bomuldsgarner, der sikrer de gode tørreegenskaber og tilfører blød luksus fra morgenstunden. En elsket badeværelsesklassiker, som er tidløs både i design og holdbarhed – og som nemt kan matches med kollektionens øvrige håndklæder, gæstehåndklæder, vaskeklude og bademåtter. 

Skab spastemning derhjemme

Den særlige følelse af velvære, der indfinder sig efter et spaophold er ganske speciel. Det er som om, spaens store fokus på afslapning og luksus fremkalder en helt særlig ro, som kan være vanskelig at genfinde i en travl hverdag. Med luksuriøse badehåndklæder i blød frotté, kan spastemningen imidlertid hurtigt genskabes hjemme hos dig selv. Det er nemlig ofte de små detaljer, der er de vigtigste, når badeværelset skal transformeres til en wellness-oase. Alle vores badehåndklæder fås i den ypperste frottékvalitet og er ganske nænsomme mod huden. Den bløde frotté gør det til en fryd at tørre sig efter badet eller håndvask. Men håndklædernes formål behøver ikke kun at være praktiske. Faktisk kan de med fordel rulles sammen og stables på en hylde, så de får en plads i rampelyset og indhyller badeværelse i ægte spa-stemning. De sammenrullede badehåndklæder leder ikke alene tankerne mod et luksuriøst spaophold, de bliver samtidig en dekorativ del af indretningen. Lad badehåndklæderne skabe et strejf af luksus på badeværelset.

Fokus på forkælelse


Bløde frottéhåndklæder er en velfortjent luksus i hverdagen, og vores skønne badehåndklæder er ingen undtagelse. En raffineret klassiker og en uundværlig hverdagsluksus i dagligdagen, hvor der gerne må være plads til en lille smule forkælelse. Vores badehåndklæder fås i størrelsen 70x140 cm – en størrelse, som både gør dem lækre at svøbe sig i efter badet, men også oplagte at tage med på strandturen, ved poolen eller på en picnic i det fri. Badehåndklæderne er desuden en oplagt gaveidé til ham eller hende, der værdsætter godt design til badeværelset. Forkæl en, du holder af med den blødeste hverdagsluksus, som med sikkerhed vil sprede glæde i flere år frem. 

Vask og pleje

Vil du have det meste ud af dine badehåndklæder anbefaler vi, at du starter med at lægge dem i blød i koldt vand i ca. 1 time, inden de vaskes første gang. Herefter vasker du håndklæderne ved 60°C. På den måde sikrer du dig, at dine håndklæder har den bedste tørreevne fra start. Denne procedure vil ligeledes få løkkerne til at låse sig sammen, hvilket minimerer risikoen for trådudtræk. Vi fraråder desuden altid at bruge skyllemiddel, når du vasker dine håndklæder. Skyllemiddel lægger en hinde om fibrene, hvilket medvirker til at tørreevnen reduceres.