_Alt text

GAVEIDÉER

Bløde gaver til alle

Er du på udkig efter en særlig gave uden helt at vide, hvad du vil give? Hos Georg Jensen Damask finder du bløde tekstiler og kompromisløst design. Sengetøj, håndklæder, viskestykker, duge, servietter og nattøj til dem, du holder af.

_Alt_text

Gaveideér

Gaven til værten

Skikken er gammel, men effekten stor. Vis, dem der inviterer til middag og fest, at du værdsætter invitationen. Et forklæde, et viskestykke eller et sæt servietter er gode alternativer til den traditionelle buket.

GAVER TIL VÆRTEN

En kærlig tanke
_Alt_text

Gaveideér

Gaver til fødselaren

Hvad giver man fødselaren, der har alt? Bløde håndklæder i frotté, et viskestykke i god kvalitet eller en dug med ikonisk mønster? Find gaver til ham og hende, der har fødselsdag her.

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN

En særlig gave
_Alt_text

Gaveideér

Gaver til brudeparret

Det er så smukt at følges ad og mindst lige så smukt at bygge bo. Find duge, håndklæder og sengetøj til brudeparret, der værdsætter ikonisk design og tidløse tekstiler.
_Alt_text

Pænt pakket ind

Georg Jensen Damask er bløde gaver til hverdagen vævet af de bedste materialer, og uanset om du køber viskestykker til din bror, pyjamas til din mor eller håndklæder til den, du holder af, pakker vi gaven pænt ind. Husk blot at sætte kryds, når du tjekker dine varer ud.

Gaver

Fødselsdage, bryllupper og dåb. Julen og andre højtider. Eller når modtageren mindst venter det.

Der er et hav af muligheder i kollektionen fra Georg Jensen Damask, der med sit høje niveau og gennemførte kvalitet er mere end velegnet til gaver. Fra den lille udsøgte overraskelse til den eksklusive gave. For at hjælpe lidt på vej kan du her finde gaveforslag i forskellige priskategorier, så det går op i en højere enhed med gavebudgettet og anledningen.

Med til fornøjelsen ved at give gaver hører ikke alene forventningens glæde, men også selve indpakningen. Du kan naturligvis vælge at få din gave pakket smukt ind i vores specialdesignede gaveindpakning, der emmer af eksklusivitet.