_Alt text

GAVEIDÉER

Tak for invitationen

Skikken er gammel, men effekten stor. Vis, dem der inviterer til middag og fest, at du værdsætter invitationen. Et forklæde, et håndklæde eller et sæt servietter er gode alternativer til den traditionelle buket.
935X900 174
GAVER TIL VÆRTEN

En kærlig tanke til en, der fortjener det

Læs mere om vores gaveindpakning

En værts- eller værtindegave er en sød og betænksom gestus, som viser, at man sætter pris på invitationen. Uanset om det gælder en uformel sammenkomst eller det helt store middagsselskab i weekenden, er det en god idé at medbringe en lille gave, som signalerer, at man værdsætter gæstfriheden og det arbejde, der er lagt i begivenheden. I kollektionen fra Georg Jensen Damask er der rig mulighed for at finde den helt rigtige gave til værten eller værtinden. Vi har samlet et udvalg af hverdagsluksus til hele hjemmet, som med sikkerhed vil sprede glæde – og være et godt alternativ til en blomst. Og glem endelig ikke at få værtsgaven pakket smukt ind i vores specialdesignede gaveindpakning, der emmer af eksklusivitet.
_Alt text

_Alt_text

Pænt pakket ind

Georg Jensen Damask er bløde gaver til hverdagen vævet af de bedste materialer, og uanset om du køber viskestykker til din bror, pyjamas til din mor eller håndklæder til den, du holder af, pakker vi gaven pænt ind. Husk blot at sætte kryds, når du tjekker dine varer ud.