_Alt text

GAVEIDÉER

Tak for invitationen

Skikken er gammel, men effekten stor. Vis, dem der inviterer til middag og fest, at du værdsætter invitationen. Et forklæde, et håndklæde eller et sæt servietter er gode alternativer til den traditionelle buket.
BANQUET Tea Towel All 935X900px
GAVER TIL VÆRTEN

En kærlig tanke til en, der fortjener det

Shop her

En værts- eller værtindegave er en sød og betænksom gestus, som viser, at man sætter pris på invitationen. Uanset om det gælder en uformel sammenkomst eller det helt store middagsselskab i weekenden.
_Alt text

_Alt_text

Pænt pakket ind

Georg Jensen Damask er bløde gaver til hverdagen vævet af de bedste materialer, og uanset om du køber viskestykker til din bror, pyjamas til din mor eller håndklæder til den, du holder af, pakker vi gaven pænt ind. Husk blot at sætte kryds, når du tjekker dine varer ud.

Gaver til værten

Hverdagsluksus i værtsgave
En værts- eller værtindegave er en sød og betænksom gestus, som viser, at man sætter pris på invitationen. Uanset om det gælder en uformel sammenkomst eller det helt store middagsselskab i weekenden, er det en god idé at medbringe en lille gave, som signalerer, at man værdsætter gæstfriheden og det arbejde, der er lagt i begivenheden. Værtsgaven er med andre ord en kærlig tanke til en, der fortjener det.

 

Gaven til værten eller værtinden
I kollektionen fra Georg Jensen Damask er der rig mulighed for at finde den helt rigtige gave til værten eller værtinden. Vi har samlet et udvalg af hverdagsluksus til hele hjemmet, som med sikkerhed vil sprede glæde – og være et godt alternativ til en blomst. Vis din taknemmelighed med lidt skøn fornyelse til boligen i den velkendte damaskkvalitet. Gå for eksempel på opdagelse i kollektionen af smukke viskestykker, lækre håndklæder, stilfulde karklude eller elegante servietter og forkæl værtinden med godt design, der vil vække glæde længe efter, gaven er givet. Og glem endelig ikke at få værtsgaven pakket smukt ind i vores specialdesignede gaveindpakning, der emmer af eksklusivitet.

 


Funktionelt design til køkkenet
Forkæl værten eller værtinden med funktionel hverdagsluksus til køkkenet. Med dekorative viskestykker, smukke køkkenhåndklæder eller lækre karklude siger du tak med en gave, der spreder glæde – både til tørre og i brug. En praktisk og elegant værtsgave, som vil falde i god jord og lette arbejdet i køkkenet efter middagen er overstået, og gæsterne er gået hjem. Mix og match mellem farver eller sammensæt en gave med både køkkenhåndklæde, viskestykker og karklude og forær den komplette køkkenpakke næste gang, du skal give en værtsgave.

 

Selvforkælelse til værtinden
De fleste sætter pris på lidt selvforkælelse til badeværelset, og uanset om du går efter lækre gæstehåndklæder, stilfulde vaskeklude eller bløde badehåndklæder er du sikker på at forære en værtindegave i den skønneste kvalitet. Den bløde frotté emmer af eksklusivitet og egner sig perfekt som lidt velfortjent luksus til værten eller værtinden. Gå på opdagelse i vores udvalg af stilfulde håndklæder og find den helt rigtige farve til værtinden. Lækre håndklæder i 100% bomuld med optimale tørreegenskaber og en lang levetid er uden tvivl en blød pakke, der vil falde i god jord hos gavemodtageren.

 

Værtsgave til bordet
Værtsgaven kan med fordel bestå af elegant fornyelse til borddækningen. Gå efter stilfulde dækkeservietter til værten eller værtinden, som fortjener lidt godt design på bordet i hverdagene. Eller vælg et sæt smukke servietter i hør eller bomuld, så borddækningen nemt og hurtigt kan piftes op – til morgenmåltidet eller den store middag i weekenden. Vores kollektion af bordtekstiler råder over en bred vifte af farver og udtryk og nogle af vores mest populære mønstre er gengivet på dækkeservietter, så bordet ikke altid skal dækkes med dug. Forkæl værtinden med design, der kan pifte både julebordet, påskebordet eller hverdagsbordet op på et øjeblik. Design til bordet er altid en god gaveidé, som en tak for værten eller værtindens anstrengelser - og glem ikke, at de fine karklude i hør og bomuld også gør sig godt som servietter.