_Alt text

GAVEIDÉER

En mindeværdig dag

Det er så smukt at følges ad og mindst lige så smukt at bygge bo. Find duge, håndklæder og sengetøj til brudeparret, der værdsætter ikonisk design og tidløse tekstiler.
Gavesider29
BRYLLUPSGAVER

Forkæl med Damask

Shop her

Igennem flere hundrede år har duge og andre vævede tekstiler været populære bryllupsgaver. Skal du til bryllup i år, er dugen, sengetøj og håndklæder et godt gavevalg til brudeparret.
_Alt text

_Alt_text

Pænt pakket ind

Georg Jensen Damask er bløde gaver til hverdagen vævet af de bedste materialer, og uanset om du køber viskestykker til din bror, pyjamas til din mor eller håndklæder til den, du holder af, pakker vi gaven pænt ind. Husk blot at sætte kryds, når du tjekker dine varer ud.

Bryllupsgaver

Der ligger mange tanker, følelser og ikke mindst symbolværdi i en bryllupsgave. Bliv inspireret til at finde den helt rigtige bryllupsgave til brudeparret blandt boligtekstiler designet af ikoniske danske navne, både fortidens stemmer og nutidens moderne designere. Enhver gave fra Georg Jensen Damask er indbegrebet af kvalitet og sublimt håndværk, forfinet gennem århundreder af en af Danmarks ældste designvirksomheder.

Med til fornøjelsen ved at give gaver hører ikke alene forventningens glæde, men også selve indpakningen. Bryllupsgaven må gerne tage sig elegant ud på gavebordet. Derfor pakkes alle gaver smukt ind i vores specialdesignede gaveindpakning, der emmer af eksklusivitet.