_Alt text

BRYLLUPSGAVER

En mindeværdig dag

Glæd brudeparret med en eksklusiv gave på deres store dag. En unik gave, som vil vække mange smukke minder og vikle sig ind i brudeparrets egen historie, når den benyttes.

935X900 117
BRYLLUPSGAVER

Kvalitet og sublimt håndværk

Læs mere om vores gaveindpakning

Der ligger mange tanker, følelser og ikke mindst symbolværdi i en bryllupsgave. Bliv inspireret til at finde den helt rigtige bryllupsgave til brudeparret blandt boligtekstiler designet af ikoniske danske navne, både fortidens stemmer og nutidens moderne designere. Enhver gave fra Georg Jensen Damask er indbegrebet af kvalitet og sublimt håndværk, forfinet gennem århundreder af en af Danmarks ældste designvirksomheder. Med til fornøjelsen ved at give gaver hører ikke alene forventningens glæde, men også selve indpakningen. Bryllupsgaven må gerne tage sig elegant ud på gavebordet. Derfor pakkes alle gaver smukt ind i vores specialdesignede gaveindpakning, der emmer af eksklusivitet.
_Alt text

Forkæl brudeparret med

Sengetøj af god kvalitet
_Alt text

Forkæl brudeparret med

Skønne frottéhåndklæder
_Alt_text

Smukt indpakkede gaver

Markér livets store milepæle og særlige mærkedage med gaver, der skaber glæde hos modtageren i mange år fremover.

Vi tilbyder gratis gaveindpakning og pakker alle gaver ind i enten en fin gavepose eller en kraftig gaveæske – begge i et enkelt hvidt design – med et smukt satinbånd omkring. Når du modtager din ordre fra os, kan du med det samme give gaven videre til modtageren.