Coatede duge

Giv boligen et strejf af hverdagsluksus, der forener funktionalitet, kvalitet og æstetik. De coatede damaskduge i stilfuldt ARNE JACOBSEN design har fået en overfladebehandling, som giver dem voksdugens praktiske egenskaber – uden at gå på kompromis med damaskvævningens elegance.

Efterspurgt hverdagsluksus


Forskøn hverdagslivet med en både praktisk og stilfuld dug, der sørger for, at bordet altid er klædt smukt på til mange timers hygge og gode samtaler omkring det. Den elegante ARNE JACOBSEN damaskdug med coated overflade er en vaskeægte klassiker i kollektionen. Det ikoniske design er et af de mest populære, og vi forstår godt hvorfor. Den overfladebehandlede dug har voksdugens smuds- og vandafvisende egenskaber, men med et langt mere elegant og tidløst udtryk, som gør den til en virkelig skøn luksus i hverdagen. Med sit stilfulde, minimalistiske design er dugen også velegnet sammen med dekorative servietter til middagsselskabet i weekenden, hvor der gerne må være kredset lidt mere om borddækningen. Mønstret er udvalgt blandt den ikoniske arkitekts efterladte skitser og skaber en smuk symmetri og et stilfuldt udtryk på bordet.

Fra Arne Jacobsens skitser


Det elegante design blev lanceret i 2002 som en hyldest til den danske arkitekt i anledning af 100-året for hans fødsel og viderefører Arne Jacobsens designarv på smukkeste vis. Kollektionen med Arne Jacobsens design er nøje udvalgt sammen med hans barnebarn, Tobias Jacobsen, der også har designet tekstiler til kollektionen. Siden lanceringen har dugen været yderst populær, og med tiden har det grafiske mønster opnået klassikerstatus i kollektionen.
Arne Jacobsens grafiske mønster understreges af det elegante, afdæmpede farveudvalg, som giver dugen et raffineret udtryk. Et tidløst design og det ideelle supplement til det veldækkede bord, der både skal egne sig til det travle hverdagsliv, hvor en plet eller to let skal kunne tørres væk og weekendens mere formelle selskaber.

Tidløst design til borddækningen


Den coatede Arne Jacobsen dug fås i et elegant, nordisk-inspireret farveudvalg, som klæder bordet stilfuldt på til alle tider. Inviter naturen indenfor med den smukke blå version eller skab kontrast og stemning i borddækningen med den mørkegrå. De stilfulde farver understøtter dugens tidløshed og gør den nem at inkorporere i indretningen. Farverne kan let kombineres med alt fra keramik til porcelæn og servietter samt pynt i mange forskellige farver. Er man mere til det det helt minimalistiske look, er dugen også smuk for sig selv.

De fleste nyder at dække et flot bord ved særlige lejligheder, og med den coatede dug er det ingen sag at give borddækningen et stilfuldt udtryk. Sammen med flotte servietter i hør eller bomuld kan du både opnå et rustikt, afslappet look eller et klassisk formelt. Som et ekstra plus medfører den praktiske overfladebehandling, at man ikke behøver bekymre sig om genstridige pletter. Dugen kan nemt og hurtigt tørres af med en våd klud og være klar til næste gang, familie og venner samles rundt om bordet.

Til livet rundt om bordet


ARNE JACOBSEN dugens særlige overfladebehandling gør den ideel til hverdagslivet, hvor alting gerne skal glide ubesværet, og med sit elegante design vil den udgøre et smukt og praktisk indslag i enhver indretning. Den skønne dug spreder stil og elegance på bordet – uanset hvilken anledning den benyttes i. Perfekt til børnefamilien, der har brug for at forene funktionalitet og smukt design eller som gaveidéen til designelskeren, der holder af hverdagsluksus, som er let at holde rent.
ARNE JACOBSEN dugen er damaskvævet i 100% bomuld og overfladebehandlet med akryl. Husk derfor at stryge dugen på bagsiden, da dette er med til at bevare coatingen. Gerne med eller uden damp – bare ikke med fuld varme. Vi anbefaler at vaske dugen ved 30°C og bruge vaskemiddel til farvet tekstil uden blegemiddel. Lad dugen hængetørre, så der ikke kommer folder.