Duge til det runde bord

Runde spiseborde er blevet særdeles populære i løbet af de seneste par år – og af god grund. De runde borde er ideelle i både mindre og større rum og den bløde, runde form skaber en helt særlig hyggelig stemning og udgør et stilfuldt alternativ til de firkantede borde. Samtidig lægger de runde borde op til samtaler, der involverer hele bordet og medfører, at alle kan følge med, tage del og have øjenkontakt med hinanden. På den måde kan dialogen nemt holdes i gang med alle, og det runde bord bliver derfor et samlingspunkt for venner. De runde bordes popularitet har skabt en stor efterspørgsel på runde duge, og derfor har vi lanceret en række af vores mest populære design i runde udgaver.


Runde klassikere til enhver smag


Juledugen, Påskedugen og duge fra Snefnug og den klassiske Arne Jacobsen kollektion hører alle sammen til i rækken af design, der kan fås til det runde bord. De stilfulde mønstre er nogle af de mest populære i kollektionen, og derfor bør de naturligvis også fås i den runde form.


Gennem vores lange historie er der flere design, der har skilt sig ud og markeret sig som ægte klassikere i kollektionen. Tidløse i både udtryk og holdbarhed – nogle er endda gået i arv gennem generationer. Påskedugen og Juledugen af Bodil Bødtker-Næss er gode eksempler på netop dette. Begge duge er faste indslag, når jul og påske nærmer sig, og familien igen samles rundt om bordet.


Mønstret på de runde duge er tilpasset, så de passer perfekt til bordet. Dugene har en diameter på 165 cm og med et anbefalet nedhæng på 20-25 cm, passer de således til et bord med en diameter på op til 120 cm. På den måde er du sikret det smukkeste fald hele vejen rundt om bordet.


En dug til alle anledninger


Uanset om anledningen er en middag med venner, bryllup, fødselsdag eller en hverdagsaften, der kalder på lidt ekstra, så starter det smukt dækkede bord med en dug. Og hvad end man er mest til de firkantede eller runde borde, så er vi glade for at kunne tilbyde stilfulde duge, der passer til enhver anledning og gør borddækningen smuk på et øjeblik. Smukke, runde duge med enkle og tidløse design, der vil være elegante på bordet til en hvilken som helst anledning.


Suppler med kollektionens servietter og dækkeservietter i matchende farver for et stilfuldt prik over i’et – eller vælg servietter og dækkeservietter i kontrastfarver til den runde dug og skab et personligt udtryk på bordet.