_Alt text

Vi syr på mål

Har dit bord særlige dimensioner og dine dyner ekstra længde, kan du stadig få matchende produkter fra Georg Jensen Damask. Vores systue i Kolding syer specialmål på bestilling.
Kontakt os mandag - fredag fra 9-12 på +45 75 52 27 00 eller på gjd@damask.dk, så beregner vi en pris.

_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text

Det tilbyder vi:

LANGE ELLER BREDE DUGE
Matcher dugene i vores kollektion ikke målene på dit bord, har vi damask-tekstiler på rulle og kan sy din dug i den korrekte længde og brede. Ønsker du en bredere dug end 165 cm, kan vi også klare det. To baner damasktekstil tilpasses og syes diskret sammen på midten.
RUNDE OG OVALE DUGE
Vi kan også sy en dug, som passer til et ovalt eller rundt bord. Ved en bredde på over 165 cm, syer vi to baner damasktekstil diskret sammen på midten.
DÆKKESERVIETTER OG SERVIETTER
Ønsker du dække- eller mundservietter i et Georg Jensen Damask-design, som ikke allerede findes i kollektionen af servietter, syr vi det gerne til dig. Du skal dog mindst bestille fire stk.
SPECIALSYET SENGETØJ
Har du en særlig længde eller bredde på din hovedpude eller dyne, syr vi også gerne sengetøj, der passer præcis til dit behov.
SOFAPUDER
Vi har også mulighed for at sy pudebetræk til dine sofapuder af design fra både duge- og sengetøjskollektionen. I sofapuder syes også en Georg Jensen Damask logotag. Du betaler blot for metervaren samt en fast pris for syerskens tid.