Vælg sprog
Puder og Plaider
Farver
2 stk
1 stk
2 stk
2 stk
5 stk
1 stk

Puder og Plaider

Forny din bolig med lækre puder og plaider, som bringer smukke tekstiler og strik helt ind i sofaen og soveværelset og i al deres enkelhed udstråler luksus og kvalitet.  

Kollektionen af puder og plaider fra Georg Jensen Damask er kreeret med tanke på et klassisk, skandinavisk udtryk, som passer perfekt til moderne boligindretning og skaber en raffineret stemning. Væveteknikker, strik og designs trækker på århundreders erfaring med kvalitetsgarner og udsøgt håndværk kombineret med designeres forståelse af materialer og æstetik. De forskellige strukturer, materialer og farver er nøje udvalgt, så de komplementerer hinanden. Det er derfor en oplagt mulighed at kombinere de enkelte dele på kryds og tværs.

Som en særlig service kan du uden merpris få specialsyet puder i de aktuelle tekstildesigns fra vores kollektion, hvis du har et favoritmønster eller vil give en unik gave.
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.