Sengetæpper og puder

Sengetæppe – blød luksus til sengen


Soveværelset er et af hjemmets vigtigste rum. Det er her, dagen starter og slutter igen. Vi tilbringer meget tid i netop dette rum med det klare formål at slappe af og lade op. Derfor bør soveværelset være indrettet med tanke på at forkæle både krop og sind, så du nemt kan opnå en følelse af ro og velvære. En velredt seng med et smukt sengetæppe er behageligt at ligge i og en fryd for øjet. Sengetæppet skaber en rolig atmosfære i soveværelset og klæder sengen stilfuldt på i dagtimerne. Foruden de dekorative egenskaber bidrager sengetæppet også med ekstra varme og velvære i de kolde vintermåneder. Alle sengetæpper i kollektionen er designet med udgangspunkt i en lang holdbarhed – både når det kommer til kvalitet og design. Med en kombination af tidløse mønstre og farver forbliver sengetæpperne aktuelle og nemme at kombinere med sengetøj og puder.

 

Varme og ro med blødt sengetæppe


Med et stilfuldt sengetæppe kan du nemt og hurtigt gøre soveværelset pænt og ryddeligt. Sengetæppet gør det muligt at sætte et personligt præg på soveværelset – og så kan det nemt skiftes ud, når du ønsker et nyt udtryk. Ofte kan små detaljer være med til at ændre stilen i rummet, og et nyt sengetæppe kan hurtigt friske soveværelset op. Mix og match med puder i samme nuancer eller i kontrastfarver og skab dit yndlingslook med sengetæppet i centrum. På den måde får du hurtigt et gennemført helhedsindtryk i soveværelset og et rum, der afspejler din personlige stil.

I kollektionen finder du sengetæpper i flere forskellige størrelser, så både enkeltsengen og dobbeltsengen kan klædes flot på. Gå på opdagelse og find lige netop din favorit. Alle sengetæpper er skabt i stilrene farver, som vil passe ind i en hvilken som helst indretningsstil.

 

Tips til brug af sengetæppe


Udover at indrette soveværelset med kvalitetstekstiler, der både tilgodeser din komfort og personlige stil, er der naturligvis også andre råd, du bør følge, hvis du ønsker de mest hensigtsmæssige forudsætninger for et behageligt soveværelsesmiljø. Husk at lufte ud i soveværelset hver dag – ryst puder og dyner, så støv ikke samler sig i sengen. Læg gerne sengetæppe over sengetøjet, men undgå at gøre det før madras, dyner og puder har fået lov til at ånde efter natten.