Påsken 2023

Påsken markerer forårets komme og er en særlig højtid forbundet med mange hyggelige traditioner. I forbindelse med påsken er det oplagt at gøre noget særligt ud af borddækningen, når familie og venner skal samles omkring en brunch, en påskefrokost eller en festlig middag.

Dæk op med traditionelle lyse påskefarver, og skab et personligt og stemningsfyldt påskebord, der indbyder til timevis af hyggeligt samvær med de nærmeste.
Få inspiration til påskens borddækning, når familie og venner samles omkring bordet.

I påsken er traditionerne i højsædet, og det er en fryd at gøre noget særligt ud af rammen for påskefrokosten eller en hyggelig påskemorgen.

Georg Jensen Damask står bag flere klassiske designs, der er fulde af påskestemning, og som i det hele taget vil klæde din forårsbolig på i solskin og blomsterstrejf. Bodil Bødtker-Næss’ påskedug med de stiliserede kyllinger og æg er i mange hjem en tradition i sig selv, og mønstret er lige så relevant i dag, som da hun designede det i 1979. En anden tidløs mulighed er Daisy, der vil danne en smuk baggrund for påskepynten – og være lige så skøn i haven senere på året.

Alt efter om du er til det formelle udtryk eller en mere uhøjtidelig opdækning, er der flere muligheder at vælge imellem. Både duge, bordløbere, dækkeservietter og stofservietter lyser op og hilser foråret velkommen.