Køkkentilbehør

Køkkentilbehør fra Georg Jensen Damask er skabt ud fra samme stærke princip som resten af sortimentet: en forening af funktionalitet, godt håndværk og naturlige kvalitetsmaterialer. Designet er helt enkelt og klassisk lige som den øvrige kollektion. Vores køkkentilbehør er designet, så passer til vores andre tekstiler til køkkenet.

Kombinér køkkentilbehøret på kryds og tværs med viskestykker, køkkenhåndklæder og karklude – og skab din egen personlige stil.

 

Vævet i de bedste materialer


Vores køkkentilbehør er vævet i naturlige materialer som hør og bomuld af høj kvalitet. Tekstilerne holder sig derfor smukke i mange år – vask efter vask.

De fleste af os tilbringer en del tid i køkkenet hver eneste dag. Forklæder, grydelapper og andet lækkert køkkentilbehør skaber en rar atmosfære i rummet. Tekstilerne tilføjer en blødhed til køkkenet, som ofte er lavet i hårde materialer som træ, sten, messing og stål. Kontrasten mellem materialerne skaber et smukt udtryk.

 

En gave, der holder længe


Fint køkkentilbehør er en god gaveidé til en, der sætter pris på kvalitet og design – og som kan lide at bruge tid i køkkenet. Gaven vil skabe glæde hos modtageren i mange år fremover.

Vores kollektion af køkkentilbehør er skabt af vores eget designteam, som har fokus på at designe interiør til boligen, som er med til at skabe rammerne for et godt hjem.