Vælg sprog
KIMONO+ med foer hvid
Før musen henover billedet for at zoome
KIMONO+ med foer hvid
KIMONO+ med foer hvid

KIMONO+ med foer hvid

DKK 1.290,00


   På lager
Antal
En lun udgave af den klassiske, vaffelvævede Georg Jensen Damask kimono med et let for af blød frotté, der varmer og øger komforten yderligere. Den eksklusive hvide kimono i ægyptisk bomuld af bedste kvalitet giver en særlig fornemmelse af velvære og luksus. Med sit enkle klassiske snit passer kimonoen både til mænd og kvinder.

I hvid er den vaffelvævede KIMONO+ et elegant bud på den helt klassiske morgenkåbe. Lys, varm og ganske uundværlig på kølige dage.

Kimonoen er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Den vaffelvævede kimono er en klassiker i kollektionen og fås også i en let variant uden for, som ikke fylder meget i rejsekufferten.

Længde, brystvidde, ærmelængde

Small: 110, 131, 52
Medium: 118, 135, 54
Large: 122, 142, 58

(Mål efter vask.)
Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.