Vælg sprog
JULETRÆSTÆPPE Deep Red
Før musen henover billedet for at zoome
JULETRÆSTÆPPE Deep Red
JULETRÆSTÆPPE Deep Red

JULETRÆSTÆPPE Deep Red

DKK 690,00
Juletræstæppet i signaturdesign er en længe ventet tilføjelse til damaskkollektionen. Det ottekantede juletræstæppe med det ikoniske motiv fra JULEDUGEN forener håndværk, kvalitet og nostalgi og højtideligholder julen som hjerternes fest.

Motivet er designet af Bodil Bødtker-Næss, som var med i inderkredsen af tekstilkunstnere omkring Georg Jensen Damask i 1970’erne, og som også står bag det klassiske påskedesign fra samme periode. De flettede julehjerter og stiliserede grankviste har gennem mere end 40 år været indbegrebet af julestemning, og designet er i mange hjem en uundværlig del af julen. Udformningen af juletræstæppet kroner designet med en fin stjerne, som også hører højtiden til.

Den mørkerøde variant er vævet i tone-i-tone nuancer af julens ikoniske farve, hvilket giver juletræstæppet en enkel, klassisk og stilfuld fremtoning, som vil vække glæde i mange år frem. Generation efter generation.

Juletræstæppet måler 130 x 130 cm

Juledesignet fås også som dug, dækkeserviet og bordløber.

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.