HØJTIDER

Påsken

Påsken markerer forårets komme og er en særlig højtid forbundet med mange hyggelige traditioner. I forbindelse med påsken er det oplagt at gøre noget særligt ud af borddækningen, når familie og venner skal samles omkring en brunch, en påskefrokost eller en festlig middag. Dæk op med traditionelle lyse påskefarver, og skab et personligt og stemningsfyldt påskebord, der indbyder til timevis af hyggeligt samvær med de nærmeste.

EASTER Tea Towel 1959 Tea Towel Lightgreen 935X900px
PÅSKE

Light Green

Shop her

Den lyse og lette farve Light Green er en ægte forårsbebuder, som med sin lysegrønne nuance skaber en smuk baggrund for påskebordet og bringer årstidens spirende fornemmelser ind i hjemmet. Den lysegrønne farve skaber liv, og dugen kan fint mikses med tekstiler og påskepynt i både hvid, gul og andre klassiske påskefarver.
_Alt text

PÅSKE

Dæk op med gult
_Alt_text

PÅSKE

Gaver til værten

Husk værtsgaven til ham eller hende, der byder hjem til middag eller fest, og vis, at du sætter pris på at være inviteret. Giv værten eller værtinden en betænksom gave, der vil sprede glæde i mange år fremover.

Inspiration til påsken

 

Oplev påskeæstetikken med Christian Ravnbak og Rebekka Notkin. Bløde tekstiler skaber en eksklusiv og inspirerende påskestemning.
Lad dig inspirere af deres unikke design og skab en luksuriøs påskeoplevelse hjemme hos dig selv.

_Alt_text

INTERVIEW

Christian Ravnbak

Blomsterkunstneren Christian Ravnbak har arbejdet med blomster, siden han som 16-årig tog til Frankrig og blev besat af påskeliljer og mimoser. Senere blev han ansat til at dekorere kokken Frederik Bille Brahes restauranter med blomster og herfra udviklede 24-årige Ravnbaks virke sig til i dag at omfatte smukke borddekorationer med antikke samlerobjekter og blomster med personlige minder til restaurantåbninger, private arrangementer og middage for hæderkronede modehuse.

_Alt_text

INTERVIEW

Rebekka Notkin

Da Rebekka Notkin blev udlært som guldsmed for 25 år siden, modtog hun en medalje for godt udført håndværk af Dronning Margrethe. Det blev afsættet for en lang og succesfuld karriere som smykkedesigner i eget brand, hvor Notkin konstant har været optaget af at dygtiggøre sig. På det seneste er hun begyndt at udforske nye materialer for at forfine sit håndelag.