_Alt text

GAVEIDÉER

Til baby og junior

Lad børnene få glæde af kvalitet fra de er helt små. Georg Jensen Damask har bløde tekstiler med diskrete motiver til både baby og junior.Loungewear19
BARSELS- OG DÅBSGAVER

Gør din pyjamas personlig

Læs mere her

Georg Jensen Damask kollektionen byder også på design, der er skræddersyet til de mindste. Giv en personlig gave og få barnets navn broderet på vores loungewear, som fremover vil skabe glæde.
Navnefrotte Grey Interior 2 (3)
BARSELS- OG DÅBSGAVER

Den personlige gave

Læs mere her

Giv en personlig gave og få barnets navn indvævet i vores bløde badehåndklæde. Håndklæderne er vævet af 100 % bomuld og fås i farverne Rosa og Grey. Har du lyst, kan du afslutte navnet med et hjerte eller du kan skrive et årstal i stedet.
Barsels- og dåbsgaver

Georg Jensen Damask kollektionen byder også på design, der er skræddersyet til de mindste. Fra et lækkert badehåndklæde med hætte til eventyrligt sengelinned designet af billedkunstner Sonia Brandes, der har indfanget flere af H.C. Andersens eventyr i sine papirklip. Nu er Den Standhaftige Tinsoldat foreviget af dygtige vævere i et design og en kvalitet, der kan gå i arv og vække lige så stor lykke i næste generation.

Har du et favoritsæt eller forelsker dig i et særligt design, der ikke som standard findes i baby- og juniorstørrelse i kollektionen, syr vi meget gerne på bestilling. Og tilmed til priser, som matcher de eksisterende baby- og juniorsæt i sortimentet. Det er en naturlig del af servicen hos Georg Jensen Damask og åbner for en helt unik gave til børn, børnebørn og oldebørn.