Vælg sprog
Dækkeservietter
Farver
8 stk
1 stk
12 stk
1 stk
1 stk
4 stk
1 stk

Dækkeservietter

Skab en uhøjtidelig, men samtidig stemningsfuld borddækning med dækkeservietter, der har rod i dansk designtradition. Det er en meget enkel og nem måde at tilføre varme og personlighed på. Samtidig er dækkeservietter perfekte til at skabe harmoni omkring tallerkner, bestik og glas, hvor de lader den enkelte kuvert træde i karakter på smukkeste vis.

Dækkeservietter fra Georg Jensen Damask er lige så velegnede til hverdagens måltider som til mere festlige lejligheder, hvor du gerne vil gøre noget særligt ud af borddækningen. Den høje kvalitet i materialer, vævning og design bidrager med en særlig æstetik og får dækkeservietterne til at skille sig ud.

Som oftest tager dækkeservietterne deres udspring i de mest eftertragtede duge i kollektionen. Til højtiderne fører vi flere klassiske designs, der vil vække lykke år efter år.
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.