Vælg sprog
ABILD viskestykker Flint
Før musen henover billedet for at zoome
ABILD viskestykker Flint
ABILD viskestykker Flint
ABILD viskestykker Flint

ABILD viskestykker Flint

DKK 120,00
   På lager
Antal
Design: Bent Georg Jensen

Et klassisk viskestykke med harmoniske striber som bærende designelement. Vævet i en kraftig hør- og bomuldskombination, der giver optimale tørreegenskaber.

ABILD designet er skabt af væver og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, der gennem mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraft i designudviklingen. Det vertikale, stribede mønster er et designikon i damaskkollektionen. Smukt alene, men også flot i kombination med andre mønstre eller ensfarvede viskestykker.

I farven Flint fås et næsten dramatisk udtryk, hvor striberne træder klart frem på den elegante, mørkegrå baggrund, som er både praktisk og smuk i køkkenet.

ABILD viskestykket i farven Flint matcher EGYPT køkkenhåndklæder i farverne Jet Black og Flint.

Størrelsen på viskestykket er 50 x 80 cm.


Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.