Vælg sprog
YPSILON sengetøj Navy Blazer
Før musen henover billedet for at zoome
YPSILON sengetøj Navy Blazer
YPSILON sengetøj Navy Blazer
YPSILON sengetøj Navy Blazer
YPSILON sengetøj Navy Blazer

YPSILON sengetøj Navy Blazer

DKK 1.200,00   På lager
Antal
Design Arne Jacobsen

Eksklusivt sengetøj i klassisk mørkeblå farve og tidløst design af den ikoniske arkitekt Arne Jacobsen. Mønstret tager udgangspunkt i en geometrisk leg med det græske bogstav ypsilon og er med sit på samme tid stringente og organiske udtryk behageligt for øje og sind.

I farven Navy Blazer er det eksklusive sengetøj en tidløs tilføjelse til soveværelset. Den noble mørkeblå farve er ikke alene fuld af raffinement. Farven forbinder sig også til nattemørket, så sengetøjet får en beroligende virkning, der sammen med den enestående kvalitet skaber grundlaget for en god nattesøvn. Et lagen fra Georg Jensen Damask i en solid lærredsvævning fuldender udtrykket.

Motivet stammer fra en af Arne Jacobsens skitser, der er fundet frem fra gemmerne af den verdenskendte danske arkitekts barnebarn, Tobias Jacobsen. I samarbejde med Georg Jensen Damask er det formfuldendte mønster fra 1950’erne foreviget på sengetøjet YPSILON, der med sin lethed og harmoni hylder Arne Jacobsens designarv.

YPSILON designet fås også til baby og junior.

Arne Jacobsen lægger derudover navn til en kollektion af duge, bordløbere, dækkeservietter og viskestykker, der på samme vis udspringer af hans efterladte skitsesamling.Om sengetøj:
  • Vævet af 100% ægyptisk, kæmmet bomuld

  • Vask ved 60°C. Hvidt sengetøj tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Sengetøjet kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring af sengetøjet, da det giver et glattere resultat og er bedre for miljøet.

  • De første gange du vasker dit sengetøj vil du måske opleve det krøller lidt, men det bliver glattere i brug når fibrene er blevet bearbejdede.

  • Ønskes et glat og blank udtryk anbefales strygning.
Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.