Vælg sprog
YPSILON baby og junior sengetøj Grey
Før musen henover billedet for at zoome
YPSILON baby og junior sengetøj Grey
YPSILON baby og junior sengetøj Grey
YPSILON baby og junior sengetøj Grey

YPSILON baby og junior sengetøj Grey

DKK 520,00


   På lager
Antal
Design Arne Jacobsen

Stilfuldt baby- og juniorsengetøj i tidløst design af den ikoniske arkitekt Arne Jacobsen. Det på samme tid stringente og organiske mønster er en geometrisk leg med det græske bogstav ypsilon og indhyller børnene i godt design og lækker kvalitet, fra de er helt små.

Motivet stammer fra en af Arne Jacobsens skitser, der er blevet fundet frem fra gemmerne af den verdenskendte danske arkitekts barnebarn, Tobias Jacobsen. I samarbejde med Georg Jensen Damask er det formfuldendte mønster fra 1950’erne foreviget på sengetøjet YPSILON, der med sin lethed og harmoni hylder Arne Jacobsens designarv.

I farven Grey er YPSILON sengetøjet en delikat tilføjelse til børneværelset, hvor de grå farvetoner gør det lige velegnet til den lille dreng som den lille pige og skaber rum for legetøj i alverdens farver. Et baby- og juniorlagen fra Georg Jensen Damask i en solid lærredsvævning fuldender udtrykket.

YPSILON designet fås også til voksne.

Arne Jacobsen lægger derudover også navn til en kollektion af duge, bordløbere og dækkeservietter, der på samme vis udspringer af hans efterladte skitsesamling.
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.