Vælg sprog
YOU badehåndklæder
Før musen henover billedet for at zoome
YOU badehåndklæder
YOU badehåndklæder
YOU badehåndklæder

YOU badehåndklæder

DKK 375,00
   På lager
Antal
Personligt SQUARE badehåndklæde med ordet ”YOU” indvævet. Håndklædet er særligt velegnet som gaven til ham eller hende, der fortjener deres eget personlige design til badeværelset. SQUARE passer perfekt sammen med badehåndklædet med ”ME” indvævet. De to håndklæder er særligt velegnede sammen - f.eks. som en betænksom gave til brudeparret eller en du har kær.

SQUARE er designet af Bent Georg Jensen i 1970 og hed dengang TERN. Badehåndklædet fås i en skifergrå farvekombination og måler 75x150 cm. SQUARE vejer 610 g/m2 og er vævet i egyptisk bomuld.
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.