Vælg sprog
WINDMILLS sengetøj Zinc
Før musen henover billedet for at zoome
WINDMILLS sengetøj Zinc
WINDMILLS sengetøj Zinc
WINDMILLS sengetøj Zinc

WINDMILLS sengetøj Zinc

DKK 1.200,00   På lager
Antal
Design: Nanna Ditzel

Klassisk sengelinned med rod i dansk designtradition. Den smukke symmetri i mønstret fra Nanna Ditzels hånd skaber sammen med damaskvæveteknikken en god synergi i det eksklusive sengetøj.

Nanna Ditzel var en af Danmarks mest prominente designere. Hun havde en forkærlighed for levende design, og vi har nøje udvalgt WINDMILLS fra hendes mange stærke og smukke skitser. Med designet fejres en ikonisk dansk designer med en dyb forståelse af tekstilkunst og æstetik.

I farven Zinc går det luksuriøse WINDMILLS sengelinned smukt i spænd med en enkel og moderne indretning. Mønstret vækker sengetøjet i blød ægyptisk bomuld til live på en harmonisk måde, som bidrager til roen i soveværelset. Et lagen fra Georg Jensen Damask i en solid lærredsvævning fuldender udtrykket.Om sengetøj:
  • Vævet af 100% ægyptisk, kæmmet bomuld

  • Vask ved 60°C. Hvidt sengetøj tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Sengetøjet kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring af sengetøjet, da det giver et glattere resultat og er bedre for miljøet.

  • De første gange du vasker dit sengetøj vil du måske opleve det krøller lidt, men det bliver glattere i brug når fibrene er blevet bearbejdede.

  • Ønskes et glat og blank udtryk anbefales strygning.Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os