Web- og logistikmedarbejder - Ditte

Nedenfor finder du alle Dittes medarbejderfavoritter. Læs med og bliv inspireret af både nye og gamle design.
For vores Web- og logistikmedarbejder, Ditte, er der særligt ét design, der topper listen over favoritter - FACET sengetøjet i farven Quarts. Et helt klassisk og neutralt sengetøj, som samtidig er fyldt med detaljer i form af sit grafiske mønster. ”Uanset om ens bolig er retro eller mere moderne, så passer FACET bare ind. Farven og designet er tidløst, så selvom man ændrer stil, vil sengetøjet stadig gøre sig godt. Derudover er det bare en super lækker kvalitet. Det er klart det sengetøj, jeg synes bedst om.”

En anden favorit i Dittes bog er JULEDUGEN i farven Blue Gold. Den nyere version af den ikoniske klassiker bærer det originale mønster, men tilfører samtidig et moderne strejf i kraft af farvekombinationen i blå og guld. ”De fleste vil gerne dække et flot bord omkring juletid, og her er den blå juledug et rigtig godt alternativ til den traditionelle røde.”

DAMASK TERRY håndklæderne i 100% egyptisk bomuld har en plads på Dittes liste over favoritter, fordi de både er bløde og har gode praktiske egenskaber. ”Håndklæderne tørrer bare bedre end så meget andet. Det er en bedre kvalitet end mange af de håndklæder, jeg har prøvet tidligere. Nu har vi dem også i så mange farver, at de nemt kan tilpasses ethvert badeværelse.”

KUBUS-designet med sin bløde velourkvalitet adskiller sig fra mange af de design, vi tidligere har lavet. Af samme årsag er det en favorit hos Ditte. ”Jeg synes, det er fedt, at vi har turde lave noget i velour. Det er nemlig en lille smule anderledes end det, vi plejer at lave. Farverne er også virkelig flotte, og KUBUS designet fås jo både som pude og sengetæppe, så der kan mixes og matches på mange forskellige måder.”

NORS karkluden og viskestykket i samme serie har også fundet vej til Dittes liste over favoritter. NORS karkluden er strikket i 100% bomuld og matcher NORS viskestykket. ”Jeg tror, der er mange, som ønsker at holde mikrofibre og plastik ude af de materialer, de bruger i køkkenet. Samtidig passer både karklude og viskestykker sammen og fås i moderne dusede farver.”