Vælg sprog
WAFFLE puder Navy
Før musen henover billedet for at zoome
WAFFLE puder Navy
WAFFLE puder Navy
WAFFLE puder Navy

WAFFLE puder Navy

DKK 550,00
   På lager
Antal
En skøn strikket mørkeblå pude i en lækker, lidt grov kvalitet, som skaber en afslappet stemning og et varmt udtryk i rummet. Det smukke vaffelmønster giver puden en flot tekstur og et lidt råt udtryk.

Den noble blå farve er en klassiker, som altid vækker lykke og kan styles i mange retninger. Ren, strikket luksus til sofaen, lænestolen eller din daybed, når livet leves indendørs i bløde rammer.  

Puden er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. WAFFLE designet er en del af en serie puder og plaider, som komplementerer hinanden og indretningen på smukkeste vis. Alle i strik, men med hver sin unikke struktur.

Se også WAFFLE puden i Army Green og TRIIP uldplaid i Navy / Army Green som passer perfekt til puden.

WAFFLE er strikket i 80 % uld og 20 % polyamid. Puden måler 50 x 50 cm og lukkes med lynlås.

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os