VP Product Management - Christian

Nedenfor finder du alle Christians medarbejderfavoritter. Læs med og bliv inspireret af både nye og gamle design.
For VP Product Management, Christian, er TRIPP sengetøjet helt karakteristisk for Georg Jensen Damask. Designet er én af Bent Georg Jensens ikoniske klassikere og tilmed ét af de sidste, han leverede i en alder af 86 år. ”TRIPP har Bent Georg Jensens DNA. Det geometriske mønster er hans udtryk, og det er noget af det, vi er mest kendte for i dag.”

I køkkenet er ABILD viskestykket en favorit, fordi dets klassiske design først og fremmest er genkendeligt. ”Ikke alene tørrer det godt – det har også et design, som bliver ved med at være levende. Uanset farven eller om der er tale om et køkken fra 1970’erne eller 2010’erne, så er det allround og tidløst.”

En anden køkkenfavorit hos Christian er HORIZONTAL viskestykket, da det er vævet i et godt og funktionelt materiale. ”Det er lidt tyndere end et klassisk viskestykke, hvilket gør det specielt velegnet til f.eks. at tørre glas i.”

LINEN karkludens funktionalitet sikrer den en plads på Christians liste over favoritter. For ham er det vævningen i sig selv, der giver kluden dens stilfulde udtryk. Samtidig er karkluden praktisk, fordi den er lavet af hør og giver derfor ikke lugtgener, ligesom den heller ikke laver striber, når man tørrer af med den. En ekstra lille bonus er, at LINEN karkluden ikke er varmeledende, og den kan dermed fint bruges som grydelap.

I borddækningen er HERRINGBONE dækkeservietten et sikkert hit i Christians bog. ”Vi kan ikke altid have dug på. HERRINGBONE rammer borddækningen ind, mens twill-vævningen gør dækkeservietten simpel og rustik i sit udtryk”.

Til de anledninger, der kræver en dug på bordet, er ENGESVIK i Winter Grey en favorit hos Christian. Den er både underspillet, men stadig detaljerig. ”Designet er meget skandinavisk, og dens enkelthed gør den tidløs. Dugen stjæler ikke billedet, men er derimod et godt lærred for det, du dækker op med.”

For et andet udtryk i borddækningen, finder Christian MAY dugen i Frost Blue frem. Den har et let, organisk udtryk, som gør den stilfuld på bordet. ”Dugen er ikke så massiv i designet, og de små prikker kan både være snefnug, blade eller noget helt tredje – det er kun fantasien, der sætter grænser.” MAY er derfor meget alsidig og kan pryde bordet om sommeren såvel som om vinteren.  

På badeværelset er DAMASK TERRY håndklæderne et hit hos Christian på grund af deres anvendelighed og tyngde. ”Håndklæderne er tilpas tunge uden at blive upraktiske. De har gode, effektive tørreegenskaber, og så er de designet i grundfarver, hvilket gør dem tidløse og medvirker til, at de vil være aktuelle i mange år frem."