Vælg sprog
Viskestykker
Produkter
3 stk
3 stk
5 stk
58 stk
25 stk
Designere
3 stk
3 stk
3 stk
5 stk
11 stk
1 stk
2 stk
6 stk
3 stk
2 stk
Temaer
4 stk
4 stk
2 stk
18 stk

Viskestykker

Oplev glæden ved et viskestykke, der er designet og vævet med udgangspunkt i tørreegenskaber, uanset om materialet er bomuld, hør eller en blanding. Og som samtidig vil pynte i køkkenet, både i brug og når det hænger til tørre. Kollektionen kan blandes på kryds og tværs i kraft af den nøje afstemte farveholdning og de tidløse designs.

Mest populære
EGYPT Peat køkkenhåndklæde
EGYPT Peat køkkenhåndklæde Før DKK 110,00
DKK 66,00
Info/køb
COLOURBLOCK Blue Silver
COLOURBLOCK Blue Silver Før DKK 120,00
DKK 72,00
Info/køb
COLOURS viskestykker Grey
COLOURS viskestykker Grey Før DKK 140,00
DKK 84,00
Info/køb
NORS viskestykker Sea Green
NORS viskestykker Sea Green Før DKK 140,00
DKK 84,00
Info/køb
COLOURS viskestykker Deep Blue
COLOURS viskestykker Deep Blue Før DKK 140,00
DKK 84,00
Info/køb
Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Viskestykker er en af hverdagens fornødenheder, hvor funktionaliteten er altafgørende. Samtidig må de naturligvis gerne fremstå smukke, også i brug. Den kompromisløse kvalitet kombineret med et gennemført design gør viskestykkerne til en elsket klassiker i vores kollektion. Fra de helt klassiske udgaver, der griber tilbage i historien med mønstre fra arkiverne, til viskestykker skabt af nutidige designere og vævere, der har lagt både ekspertise og sjæl i formgivningen af et uundværligt element i køkkenet.
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os