Vælg sprog
Vinduge

Vinduge

Marie von Ahm (f. 1980) er født og opvokset i Danmark, men bor i dag i Barcelona. Herfra driver hun sit eget konsulentbureau, hvor hun rådgiver nogle af de største europæiske vinbrands. Desuden har hun, siden 2007, været den første dansker, der er blevet permanent medlem af det prestigefyldte Le Grand Jury Européen. Marie von Ahm har interesseret sig for vin siden hun var 15 år gammel. Vinen er hele hendes verden både privat og professionelt. Når hun rejser er det altid med blokken i tasken – og danske og udenlandske medier nyder godt af, når hun skriver medrivende artikler om sin passion for vin. Gennem tiderne både til Gastro og Fine Magazine, men også som vinblogger på Føtex.dk
Marie er idékvinden bag vindugene, og har været omdrejningspunktet i tilblivelsen, der krævede de bedste korttegnere før vi kunne printe på vores damaskduge. I alt blev det til 6 vinduge, der i dag bruges af professionelle til vinsmagninger, præsentation på messer og i deres gård- og slotsbutikker. Foruden, selvfølgelig også på private borde hos dem, der deler Maries passion for vin.

GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.