Vælg sprog

Vi syr på mål

Hvis vores standardkollektion ikke indeholder de mål du har brug for, så syr vi altid gerne på bestilling. Sengelinned  , duge, dækkeservietter og puder syes på special mål efter ønske. Alle specialordrer syes på vores systue i Kolding.

Specialsyede produkter betales forud og kan ikke returneres. Kontakt os på +45 7552 2700 eller på gjd@damask.dk, så beregner vi en pris på din forespørgsel.
Typiske specialopgaver på systuen:


Speciallængde på duge
Har du et bord i en længde, som ikke matcher en dug i vores standardkollektion, så har vi stort set alle designs liggende på ruller, så vi kan sy dugen i netop den længde du ønsker. Du betaler blot for metervaren samt en fast pris for syerskens tid.

Øgning af bredde på dug
Har du brug for en dug, der er bredere end 165 cm, så kan vi øge dugen. Det betyder at to baner damasktekstil tilpasses og syes diskret sammen på midten. Du betaler for metervaren og en fast pris for syerskens tid. Bemærk at vi altid har mindst ét design som metervare i kollektionen, med en bredde helt op til 210 cm.

Ovale duge
Vi kan også sy duge, så de passer perfekt til dit ovale bord. Ved bredde på over 165 cm, har vi også mulighed for at øge dugen. Det betyder at to baner damasktekstil tilpasses og syes diskret sammen på midten. Du betaler blot for metervaren samt en fast pris for syerskens tid.

Runde duge
Vi kan også sy duge, så de passer perfekt til dit runde bord. Maxbredden i vores standardkollektion er 165 cm, men bredden kan øges ved diskret at sy to baner damasktekstil sammen på midten. Du betaler blot for metervaren samt en fast pris for syerskens tid.

Speciallængde/bredde på sengetøj
Har du en særlig længde eller bredde på dit pude- eller dynebetræk, så hjælper også vi gerne med at sy sengetøj, der passer. Du betaler blot for metervaren samt en fast pris for syerskens tid.

Dækkeservietter og servietter
Har du et ønske om dækkeservietter eller mundservietter i et af vore designs, hvor disse ikke findes som en del af standardkollektionen, så syr vi det gerne til dig. Minimumsbestillingen er 4 stk. Du betaler blot for metervaren samt en fast pris for syerskens tid.

Sofapuder
Vi har også mulighed for at sy pudebetræk til dine sofapuder, af design fra både duge- og sengetøjskollektionen. I sofapuder syes også en Georg Jensen Damask logotag. Du betaler blot for metervaren samt en fast pris for syerskens tid.
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.