Vi syr på mål

Hvis vores standardkollektion ikke indeholder de mål, du har brug for, syr vi altid gerne på bestilling. Sengelinned, duge, dækkeservietter og puder syes på specialmål efter ønske. Alle specialordrer syes på vores systue i Kolding.

Specialsyede produkter betales forud og kan ikke returneres. Kontakt os på  +45 7552 2700 eller på gjd@damask.dk, så beregner vi en pris på din forespørgsel.


Typiske specialopgaver på systuen:


Speciallængde på duge
Har du et bord i en længde, som ikke matcher en dug i vores standardkollektion, har vi stort set alle design liggende på ruller, så vi kan sy dugen i netop den længde, du ønsker. Du betaler blot for metervaren samt en fast pris for syerskens tid.

Øgning af bredde på dug
Har du brug for en dug, der er bredere end 165 cm, kan vi øge dugen. Det betyder, at to baner damasktekstil tilpasses og syes diskret sammen på midten. Du betaler for metervaren og en fast pris for syerskens tid. Bemærk at vi altid har mindst ét design som metervare i kollektionen med en bredde helt op til 210 cm.

Ovale duge
Vi kan også sy duge, som passer til et ovalt bord. Ved bredde på over 165 cm, har vi også mulighed for at øge dugen. Det betyder, at to baner damasktekstil tilpasses og syes diskret sammen på midten. Du betaler blot for metervaren samt en fast pris for syerskens tid.

Runde duge
Vi kan også sy duge, så de passer perfekt til dit runde bord. Maxbredden i vores standardkollektion er 165 cm, men bredden kan øges ved diskret at sy to baner damasktekstil sammen på midten. Du betaler blot for metervaren samt en fast pris for syerskens tid.

Speciallængde/bredde på sengetøj
Har du en særlig længde eller bredde på dit pude- eller dynebetræk, hjælper vi også gerne med at sy sengetøj, der passer. Du betaler blot for metervaren samt en fast pris for syerskens tid.

Dækkeservietter og servietter
Har du et ønske om dækkeservietter eller mundservietter i et af vore design, som ikke findes som en del af standardkollektionen, syr vi det gerne til dig. Minimumsbestillingen er 4 stk. Du betaler blot for metervaren samt en fast pris for syerskens tid.

Sofapuder
Vi har også mulighed for at sy pudebetræk til dine sofapuder af design fra både duge- og sengetøjskollektionen. I sofapuder syes også en Georg Jensen Damask logotag. Du betaler blot for metervaren samt en fast pris for syerskens tid.