Vælg sprog
TRIPP sengetøj Dusty Lavender
Før musen henover billedet for at zoome
TRIPP sengetøj Dusty Lavender
TRIPP sengetøj Dusty Lavender
TRIPP sengetøj Dusty Lavender

TRIPP sengetøj Dusty Lavender

DKK 1.200,00   På lager
Antal
Design: Bent Georg Jensen

Klassisk og samtidig moderne sengetøj i en vidunderlig lavendelfarve. Designet er i al sin enkelhed elegant, rent og harmonisk, hvilket er perfekte egenskaber i soveværelset, hvor gentagelse og ritualer er med til at skabe tryghed og ro.

I Dusty Lavender er sengetøjets støvede lilla farvetone som et blidt favntag, der sender tankerne mod lavendelmarker under franske himmelstrøg. Farven er lysende smuk med et feminint anslag, som skaber en let og sommerlig atmosfære i soveværelset. Med ekstra pudebetræk i nogle af TRIPP kollektionens øvrige farver kan du skabe en eksklusiv hotelstemning.

Designet er skabt af væver og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, der gennem mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraft i designudviklingen. Det geometriske mønster er udformet som en trappe, der gentages og blot brydes af en vertikal streg, og TRIPP designet er med sin simple elegance en klassiker i damaskkollektionen.

TRIPP sengetøjet fås i flere klassiske farver og ikke mindst til baby og junior i Dusty Lavender.
Et lagen fra Georg Jensen Damask i en solid lærredsvævning fuldender udtrykket.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.